Bursa Barfelor

De unde a plecat panarama cu bemveul lui Șoricel? Știe Copraga

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
De unde a plecat panarama cu bemveul lui Șoricel Știe Copraga

Rămânem un pic tot pe lângă găborime. Acum ceva timp, au apărut niște enformații și fotografii care au circulat cu mașina lui Șoricel, un bemveu foliat peste tot. Nu știu babele dacă se știe, dar o mulțime de gabori umblă cu mașinile foliate. Problema aici nu e de folii sau de rivalitate. Copraga l-a turnat pe Șoricel de a apărut scandalul cu mașina. Babele nu se bagă mai mult, dar pot să spună că la un șpriț a fost totul organizat. Sunt doi șăfi la Rutieră la Iași și ăia își dau în cap…

Comentarii
  • Lasa ca mai e unul Stan care tace si face. 2 fețe????? Are cred ca o mie de fețe. Rade si te foote!!!! Asa face si la mancare, primeste sarmale si pasca de la Mia Mamma si apoi opreste soferii in trafic de la delivery si îi “arde”. Pai e frumos mai Stan? Daaa, oare Bran cine e?

  • Nu au mai plecat din poliția Iași cei doi sorici de porci….nu ii pensionează nimeni.. rutieristului iua făcut poze la. Mașina sa îi facă poza și lui celălalt la bolid ..de 100 de mii de Euro care merge pe linia specială de autobuze.
    Toți știu. Dar tac

  • Păcat, dacă nu există înțelegere și comunicare între șefii de la rutieră, doar subalternii și cetățenii au de suferit, așa este când interesul personal primează interedului general! Ar fi bine să facă pace și să se înțeleagă, până la urmă sunt polițiști și sunt destui care să le bată clopotele, nu se merită să se dusmaneasca între ei, tot cetățeanul turmentat are de câștigat. Hai să trăiți!

  • Da domnule șoric, mașinile poliției Hârlău, adică a polițiștilor au folie neagră,ce faci?coruptule nu controlezi că prima dată tre să scoți foliile de pe a ta

  • Uitați-vă mai bine bă frustraților că foliile de pe ,, mașinile poliției Hârlău ” au omologare și certificare RAR!

  • Alea din Hârlău, foliate, au omologare și certificare RAR din părți! Una n-are, de râs!
    Să mai spun că mulți sunt „proprietari” de mașini, dar n-au perfectate actele și nu le-au trecut pe numele lor???
    În schimb, îi întreabă pe alții „de sănătate”.
    Haideți să începem curățenia, măturând întâi ograda noastră și apoi să-i întreabăm „de sănătate”, pe contribuabili!

Adauga un comentariu