National

De Ziua Naţională, Ilie Năstase s-a prezentat la parada militară de la Constanţa în uniformă de general

Publicat: 02 dec. 2022
De Ziua Naţională Ilie Năstase s-a prezentat la parada militară de la Constanţa în uniformă de general
Fostul tenismen le atrage atenţia românilor asupra faptului că trebuie să se ajute mai mult între ei

Joi, 1 Decembrie, Ilie Năstase a îmbrăcat uniforma albă de general şi a participat la ceremoniile organizate la Constanţa, urmărind parada chiar din tribuna oficială.

În 2008, fostul tenismen a primit titlul de general-maior cu două stele, iar în acest an, de Ziua Naţională a României, Ilie Năstase a îmbrăcat uniforma de general şi a mers la parada de la Constanţa.

Ilie Năstase a fost prezent la parada militară de la Constanţa de 1 Decembrie

Prezent la paradă, Ilie Năstase le-a transmis un mesaj românilor, îndemnându-i să-şi iubească ţara.

„Oriunde ar fi şi oriunde s-ar duce să iubească ţara aceasta”, a transmis Ilie Năstase.

Mai mult, fostul tenismen le atrage atenţia românilor asupra faptului că trebuie să se ajute mai mult între ei.

„Trebuie să fim mai buni cu ai noştri. Foarte bine că îi ajutăm pe străini, dar, în primul rând, trebuie să-i ajutăm pe ai noştri”, a mai adăugat fostul tenismen.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan şi a rămas fără permis auto.

Noi detalii din telenovela Ioana-Ilie Năstase

Într-o altă ordine de idei, amintim că Ioana Năstase, fostă Simion, l-ar fi părăsit, din nou, pe soțul ei Ilie. Bruneta nu mai răspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen îl „înroșește”. Femeia e de negăsit, iar Ilie suferă, cel puțin asta susțin surse apropiate cuplului. Din câte se pare, marea ceartă ar fi survenit cu mai mult timp în urmă.

Ioana Năstase susține că tot ce a spus Ilie Năstase despre ea este fals, acuzațiile la adresa ei fiind doar minciuni. De asemenea, bruneta a transmis că nu a lua ea cele două milioane de euro.

„În primul rând țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu, la adresa mea, prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane de euro sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar”, a transmis Ioana Năstase, pe rețelele de socializare.
Comentarii
Adauga un comentariu