Cancan

Decizia judecătorilor în cazul lui Alex Bodi. Primele declarații

Publicat: 08 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia judecătorilor în cazul lui Alex Bodi. Primele declarații
Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism

Decizia judecătorilor în cazul lui Alex Bodi ar fi trebuit să fie dată astăzi. Afaceristul ar urma să afle dacă se întoarce sau nu în spatele gratiilor. Ce au decis magistrații?

Înainte de sărbători, Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu , iar ziua de vineri, 8 ianuarie, ar fi trebuit să fie una decisivă pentru afacerist.

Decizia judecătorilor în cazul lui Alex Bodi

Fostul soţ al Biancăi Dragusanu s-a prezentat alături de avocatul său, Cătălin Dancu, la Tribunalul Dolj, unde ar fi trebuit să afle dacă se întoarce sau nu după gratii.

Spre surprinderea tuturor, s-a decis amânarea procesului până în data de 18 ianuarie. Avocatul afaceristului a făcut și primele declarații în momentul în care a ieșit din incinta tribunalului, însoțit de Alex Bodi.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic.

Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Rămâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat Cătălin Dancu în exlusivitate pentru Antena Stars.

Ce spunea avocatul lui Alex Bodi în urmă cu câteva săptămâni

Decizia judecătorilor în cazul lui Alex Bodi urmează să fie aflată pe 18 ianuarie. În urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Dancu vorbea despre starea lui Bodi din acel moment.

”Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: ”Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar”.

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4. Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu într-un interviu exclusiv pe pagina de Facebook a WOWbiz.ro.

Ce avere colosală a făcut Alex Bodi într-un an

Cătălin Dancu a dezvăluit suma pe care Bodi a strâns-o în 2019. Potrivit avocatului, în ultimul an, conturile lui Alex Bodi s-au umplut cu peste 7 milioane de euro.

„Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret.

Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.

Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul.

Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul afaceristului.

Adauga un comentariu