Cancan ultimă oră

Decizia luată de Bodi cu puțin timp în urmă! I-a impus Bianca Drăgușanu?

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia luată de Bodi cu puțin timp în urmă I-a impus Bianca Drăgușanu
Bodi și Bianca Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Bodi a fost intens mediatizată în ultima perioadă pe fondul neînțelegerilor dintre cei doi. Relația tumultuoasă dintre cei doi pare să fi luat o altă turnură în ultima perioadă.

Ce i-a impus Bianca Drăgușanu lui Bodi

Bianca Drăgușanu și Bodi par să fi avut numeroase neînțelegeri în ultima perioadă. După ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit după ultima ceartă, cei doi arată că sunt din nou împreună.

Afaceristul Alex Bodi a dispărut de pe rețelele de socializare. Blondina explică de ce acesta este de negăsit în mediul online. În ultimele săptămâni, afaceristul nu a mai putut fi găsit pe nicio rețea de socializare. Gelozia este una dintre principalele probleme dintre cei doi. Astfel, blondina a făcut un anunț surprinzător cu privire la iubitul său.

Vedeta a publicat o fotografie cu cei doi. ”Nu are nevoie de Instagram, are nevoie doar de mine”, a fost mesajul vedetei în dreptul postării de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu, bătută de Bodi

În ultimele zile, în spațiul public au apărut mai multe poze în care vedeta apare bătută. Bianca ar fi fost victima partenerului său, care ar fi bătut-o în repetate rânduri. Bianca nu a dat niciun răspuns cu privire la acest lucru, dar a declarat că va a spune niște lucruri importante din viața sa.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a fost mesajul artistei acum câteva zile.

Bianca a fost agresată de partener în repetate rânduri. Deși acest lucru a apărut în spațiul public, vedeta nu a depus nicio sesizare la Poliție.

Adauga un comentariu