Cultural

Decizia pe care a luat-o Theo Rose după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă. „Iau copilul, mergem” 

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia pe care a luat-o Theo Rose după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă. Iau copilul mergem 
Decizia pe care a luat-o Theo Rose după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă arată cât de multe sacrificii face pentru a menține relația de cuplu

Decizia pe care a luat-o Theo Rose după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă arată cât de multe sacrificii face pentru a menține relația de cuplu.

Theo Rose este admirată de mulți români, iar după debutul său în industria divertismentului, vedeta a reușit să impresioneze publicul prin intermediul carismei sale și sincerității pe care a demonstrat-o întotdeauna. Recent, a avut un moment de sinceritate în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir, în care a dezvăluit cum reușește să mențină pasiunea în relația cu Anghel Damian.

Decizia pe care a luat-o Theo Rose după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă

Deși programele lor sunt încărcate, cei doi parteneri fac tot posibilul pentru a fi împreună cât mai mult. Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul” după ce personajul interpretat de aceasta, Vera, și-a pierdut viața. Artista a interpretat-o pe Vera Maximilian timp de patru sezoane, în serialul Clanul.

„Din prima am simțit că ar renunța la tot ca să fie cu mine, nu i-am cerut niciodată asta, nici nu e cazul, doar că mi-am dat seama că sunt la fel și atunci am făcut astfel încât să pot să-i fiu alături. Merg să îl văd la spectacole, mă mai duc la el la filmări câteodată seara, vine cu mine la concerte atunci când se poate.

Da, mă duc după el la filmări, pentru că el regizează și câteodată filmează până târziu, de noapte…

Și să nu stau chiar o zi întreagă fără să ăl văd mai iau copilul, mergem să-l vedem, îl pupăm, îi ducem ceva de mâncare, chestii de astea de nevastă. El vine cu mine la unele concerte atunci când programul îi permite, iar în weekend cel puțin o zi suntem doar noi doi. Copilașul îl mai ducem pe la bunici, la țară”, a spus Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir.

De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă

Fanii au aflat că Theo Rose a fost cerută în căsătorie de către Anghel Damian și toți admiratorii au fost curioși să vadă inelul de logodnă pe care l-a primit cântăreața de la partenerul ei, dar au fost surprinși când au observat că bijuteria nu este pe degetul artistei.

Prin urmare, toți au fost interesați să afle motivul pentru care vedeta nu poartă inelul de logodnă, iar recent, aceasta a explicat situația, făcând o serie de declarații despre acest subiect.

„Nu a fost așa oficial (n.r.: cererea în căsătorie). Era un cadou de ziua mea, noi și așa ne sărbătorim unul după altul și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat în interior un poem în limba franceză, mi-a zis și ce înseamnă și eu am uitat că nu l-am mai scos de mult din cutie. E ceva lătăneț așa și e special, îl țin frumos, l-am pus la loc de cinste la mine în dressing, se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel.” , a mai spus Theo Rose care a luat o decizie importantă după ce Anghel Damian a început să lipsească de acasă.

Adauga un comentariu