Actualitate

Declaraţii tranşante într-un scandal din Capitală! Pentru că USR nu a câștigat primăria, acum împiedică un proiect extrem de important pe care înainte îl susțineau – VIDEO

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Declaraţii tranşante într-un scandal din Capitală Pentru că USR nu a câștigat primăria acum împiedică un proiect extrem de important pe care înainte îl susțineau - VIDEO
Simona Spătaru, USR se opune unui proiect al Sectorului 1, proiect pe care îl susținea înainte să piardă alegerile locale

Incă un scandal care are în plin plan oficiali USR-PLUS. De această dată vorbim despre faptul că USR-istii se opun construirii unei păsărele care să lege parcul Tineretului de Delta Văcărești. Scandalul este cu atât mai absurd cu cât, potrivit stiripesurse.ro, Simona Spătaru, USR-ista care propunea proiectul acum se opune. Motivul este unul cât se poate de pueril: A pierdut alegerile în favoarea lui Daniel Băluță iar acest lucru pare să o deranjeze.

Daniel Băluță a câștigat alegerile cu peste 60%, umilind-o pe contracandidata să, iar în momentul când şi-a exprimat intenţia de a face pasarela, Simona Spătaru ajungă acum senator PLUS a început să se opună acestui proiect.

Ce spunea Simona Spătaru înainte de a pierde alegerile locale

Înainte de pierde alegerile locale de la Primăria Sectorului 4, Simona Spătaru spunea că ar trebui construită o pasarelă care să lege parcul Tineretului de Delta Văcărești. Totuşi, după ce a pierdut la un scor ruşinos alegerile locale, aceasta se opune încercării primarului actual de a construi aceeaşi pasarelă

„Se face o legătură între Delta Văcărești, care va fi un loc curățat, către restul parcului, Tineretului, da, vrem să facem acolo o pasarelă frumoasă și să existe această legătură pietonală între spațiile verzi din sector. Să te poți plimba dintr-un parc în altul, dinspre Lipscani, dinspre partea de centru a orașului”, spunea candidată la fotoliul de primar al Sectorului 4!

După ce alegerile au fost pierdute, USR-PLUS de la Sectorul 4 se opune construcţiei acestei pasarelele

“Facem tot ce ține de noi pentru a opri construcția pasarelelor pe care Băluță se încăpățânează să le construiască pe blvd. Tineretului, dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși în acest demers”, se anunță pompos pe paginile USR și Plus ale sectorului 4. Înverșunarea e mare: “Ce vom face în continuare: Încercăm reintroducerea pe ordinea de zi în CL a proiectului de abrogare a pasarelelor”, își divulgă planurile reprezentanții pierzătorilor alegerilor locale!

Ce spune Daniel Băluță despre pasarelă

În pofida opoziţiei absurde la un proiect pe care şi USR-ul l-a susţinut, Daniel Băluță a anunţat că va face pasarela şi că va oferi o fluidizare a traficului şi mai ales, un loc în care pietonii se vor simţi în siguranţă:

„Opoziție, contre și piedici vor fi mereu. Noi, însă, vom trece peste ele și vom face din Sectorul 4 capitala Bucureștiului. Aceasta investiție va fluidiza traficul în zonă, care, mai ales în orele de vârf, este extrem de aglomerat. Mai important, va oferi siguranță tuturor pietonilor care o tranzitează. Aici, indiferent de anotimp, dar mai ales vara, întâlnim copii pe bicicletă, role sau skateboard, care trec strada în viteză, fără să se asigure, chemați de verdele și aerul curat al parcului. Pasarela va fi dotată cu lifturi și scări rulante, așa încât și cei de o vârstă înaintată, persoanele cu cărucioare sau cei cu handicap o vor putea folosi în siguranță și cu maxim de confort”, a anunțat Daniel Băluță, pe pagină lui de Facebook.

În concluzie, decizia de opoziţie nu are nici cea mai mică logică. Totuşi, putem să credem că opoziţia este cauzată de o răzbunare absurdă pentru că Simona Spătaru nu a ieşit primar.

Practic, această atitudine nu are nici o logică! Dacă Simona Spătaru ieșea primar, aceste pasarele erau utile! Acum, că a ieșit Daniel Băluță primar, pasarelele nu mai trebuie construite! Nu există vreo justificare a cestui demers. Doar concluzia este clară: nu a ieșit primar cine trebuie! În opinia lor! Căci, opinia majoritară a locuitorilor sectorului 4 este cu totul altă, iar actualul primar pare că a înțeles-o mai bine!

De altfel, la nivelul Bucureștiului nu este primul scandal în care sunt implicați membrii USR. De exemplu, în primăria Sectorului 1 există o întreagă serie de scandaluri în care este implicată Clotilde Armand. Scandalurile cu preluarea gunoiului, cu afișarea unor statui controversate în primărie dar și cu desființarea Administrației Piețelor din Sectorul 1 sunt doar câteva dintre acestea.

 

Adauga un comentariu