Cancan

Deea Maxer a făcut noi schimbări în viața ei după ce a fost aspru criticată de fani!

Publicat: 18 iul. 2021
deea maxer
Deea Maxer ajunsese să cântărească 68 de kilograme

 

Deea Maxer se laudă în această vară cu o siluetă ca la carte. Soția lui Dinu Maxer a trecut la dietă după ce anul trecut, după nașterea celui de-al doilea copil, fanii din mediul online au apostrofat-o în legătură cu kilogramele în plus.

Se pare că după cea de-a doua sarcină Deea Maxer ajunsese să cântărească 68 de kilograme, iar internauții au sesizat imediat kilogramele în plus și nu s-au sfiit să o critice. Deși a primit numeroase comentarii negative, vedeta nu le-a dat atenție, însă atunci când și soțul ei a sesizat aceeași problemă, Deea Maxer a luat atitudine și s-a pus serios pe treabă.

Așadar, după o dietă strictă și multe exerciții fizice, Deea Maxer a reușit să slăbească 8 kilograme, iar nimeni nu îmi mai poate reproșa nimic în această vară.

„Vara trecută am avut un meci cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă’

 

În momentul respectiv eu mă simțeam bine în pielea mea, singurul factor care a contat a fost faptul că Dinu îmi spunea că am rămas cu kilograme după nașterea Maysei și atunci mi-am dat seama că dacă toată lumea strigă către mine că trebuie să slăbesc, trebuie să o fac

 

Iar în iarna anului trecut, într-adevăr nu mă mai încăpeau anumite haine pe care îmi doream să le port. Atunci am luat hotărârea să mă ocup și de mine. Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă”, a declarat Deea Maxer.

Deea Maxer, dietă extremă

Pentru a da cât mai repede jos kilogramele în plus, Deea Maxer a apelat la o dietă destul de strictă, ce presupunea o singură masă pe zi.

„Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore”, a mai spus Deea Maxer.

 

Adauga un comentariu