Cancan

Deea Maxer și-a botezat fetița. Cum arată Maysa

Publicat: 14 sept. 2020
Deea Maxer și-a botezat fetița
Deea și Dinu Maxer și-au botezat fetița, Maysa, cu mare întârziere

Deea Maxer și-a botezat fetița. Duminică a fost o zi de pomină în familia Maxer. Deea și Dinu au botezat-o pe fetița lor, Maysa. Culmea, deși abia a fost botezată, peste o lună va avea loc petrecerea pentru ruperea turtei. Și aceasta deoarece Maysa împlinește un an.

Duminică, 13 septembrie, a fost o zi memorabilă pentru familia Deea și Diniu Maxer. Aceștia și-au botezat mezina, ce-i drept cu întârziere cauzată de epidemia de coronavirus. Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Iar la sfârșitul săptămânii trecute, Deea și Dinu au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de mult, însă a fost amânat de din cauza epidemiei de coronavirus.

Deea Maxer și-a botezat fetița

Cu această ocazie, Deea Maxer a publicat o fotografie de la botezul Maysei pe contul său de socializare.

„Fata mea e botezată ❤️🙈✌️”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Recent, Deea Maxer a oferit câteva amănunte despre botezul Maysei. Totodată, ea a explicat și de ce a întârziat atât evenimentul.

„Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare, cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”, spunea artista.

Deea Maxer a dezvăluit că fiica ei va avea la botez două perechi de nași.

„Maysa va avea două perechi de naşi. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie, când împlineşte un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea naşilor, un eveniment restrâns”, explica vedeta.

Urmează ruperea turtei

În octombrie, Deea și Dinu Maxer vor avea parte de un alt eveniment important în viața familiei lor. Aceștia îi vor rupe turta Maysei.

„Moțul va fi la o lună, căci Maysa va avea 11 luni când noi o vom boteza. Iar după aceasta, în octombrie va face un an și o să se rupă turta. La nași acasă o să facem ceva în curte, deci nu o să ne mai expunem”, a declarat Deea Maxer în cadrul unui interviu.

Oricum, Deea Maxer e fericită că și-a botezat fetița, iar acum așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment, tăierea moțului.

Adauga un comentariu