Cancan ultimă oră

Degetul mic arată totul despre tine! Iată semnificatile

Publicat: 21 oct. 2019

Pare greu de crezut, dar se pare că lungimea degetului mic de la mâna poate arăta multe despre personalitatea ta! Priveşte atent imaginea, alege ceea ce te reprezintă şi află totul despre tine, în doar câteva secunde!

Există o teorie conform căreia lungimea degetelor de la mâini reflecta caracterul omului. Aşa cum acestea sunt diferite la fiecare om în parte, la fel şi oamenii sunt foarte diferiţi între ei.

Degetul mic de tip 1 – Dacă degetul mic este la acelaşi nivel cu prima linie a degetului inelar, atunci asta înseamnă că eşti o persoană echilibrată. Ai un caracter paşnic şi în mod instinctiv te fereşti de haos. Eşti echilibrat pe toate planurile vieţii (emoţional, intelectual, sexual etc) şi iei mereu decizii calculate, fără să te pripeşti.

Degetul mic de tip 2 – Oamenii care au degetul mic mai scurt decât nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emoţionale, sentimentale şi foarte sensibile la durerea provocată de cei în din jur.

Un astfel de om este întotdeauna gata să îşi lase treburile baltă pentru a veni cuiva în ajutor. Dacă a permis cuiva să ocupe loc în inima sa, atunci cu siguranţă este pentru toată viaţa. Însă, dacă este trădat sau tratat altfel decât se aşteaptă, asta îi provoacă o dezamăgire totală.

Degetul mic de tip 3 – Dacă degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci eşti o persoană care mereu oferă extrem de mult. Aceşti oameni ies mereu în evidenţă datorită bunătăţii şi nu refuza niciodată să facă o faptă bună. Sunt persoane care ştiu mereu să păstreze un secret. Unicul lucru pe care îl aşteaptă de la alţii este dreptatea şi sinceritatea.loading...

Adauga un comentariu