Local

Delegația Alianței pentru Unirea Românilor Iași, prezentă la lansarea candidaților AUR pentru Parlamentul European de la Constanța

Publicat: 17 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delegația Alianței pentru Unirea Românilor Iași prezentă la lansarea candidaților AUR pentru Parlamentul European de la Constanța
Lansarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare din 2024

Sute de oameni au participat sâmbătă seara, 16 septembrie, la lansarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare din 2024.

„𝐋𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭̗𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐀𝐔𝐑 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 – 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̗𝐚, 𝟏𝟔 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

Delegația Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) – Iași condusă de Coordonatorul județean, domnul profesor doctor Corneliu Ciucanu, formată din 3 membri ai Biroului de Conducere Județean și 7 tineri de AUR, este prezentă la Constanța pentru a susține viitorii candidați AUR la alegerile europarlamentare.

Printre candidați, și ieșenii nostri dragi, domnul profesor universitar doctor habilitat, Silviu Gurlui, cât și doamna conferențiar doctor Cristina Emanuela Dascălu.

La evenimentul de la Constanța, participă, alături de toți parlamentarii AUR, și deputații AUR de Iași, domnii profesori, Mihail Albișteanu și Daniel Cristian Ivănuță.

Urăm succes și izbândă în toate proiectele AUR, tuturor celor prezenți la evenimentul de la Constanța, cât și tuturor românilor noștri de bună credință, de pretutindeni!

AUR pentru România!🇹🇩
AUR pentru o Europă suverană!”, este precizat în postare.

Adauga un comentariu