Cancan ultimă oră

Delia a organizat o mega-petrecere ilegală pe terasă! Poliția a intervenit – VIDEO

Publicat: 29 nov. 2020
Delia a organizat o petrecere pe terasă

O mega-petrecere a avut loc în Capitală, la o terasă, iar capul răutăților a fost și Delia, care s-a agitat acolo ca-n zilele bune. Numai că ilegală a cam fost, iar agenții de ordine au intervenit imediat.

Interesant este că Delia se alăturase celor aproximativ 100 de artiști care au semnat scrisoarea deschisă către Guvern, cerând bani pentru că, la momentul actual, nu-și pot practica meseria din cauza pandemiei de coronavirus. Doar că ea nu respectă legea și pune în pericol populația.

Delia, capul răutăților! A intervenit Poliția

S-a lăsat cu amenzi la acea petrecere, date de polițiștii de la Secţia 2. 2.000 de lei amendă a primit artista care a făcut-o pe DJ-ul, pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. „Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

Delia era vizibil deranjată de criticile din spațiul public cu privire la petiția semnată de cântăreți din România pentru ajutorul de stat, astfel că a avut o reacție pe Facebook. A fost ironică de această dată.”Alți “nesimțiți” au semnat petiția! “De muncă nu vă apucați și voi?” Meserii serioase, nu “hobby” bueei ăștiaa! Huoo”, a scris cântăreața. A distribuit și capturi foto ale unui articol despre artiștii din Marea Britanie. Și ei au cerut același ajutor Guvernului.

Adauga un comentariu