Cancan ultimă oră

Delia, însărcinată pentru prima dată? Artista a făcut publică o imagine controversată

Publicat: 30 mart. 2021

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu a devenit mămică. Acum, artista a postat în social media o fotografie care a stârnit controverse și fanii au fost puși pe jar de o burtică cel puțin suspectă. Pe Instagramul său, Delia s-a fotografiat într-un peisaj superb, însă nu acesta a fost elementul care a atras atenția tuturor, ci burtica suspectă a vedetei.

Îmbrăcată într-un compleu sport colorat, Delia a părut, mai mult sau mai puțin, însărcinată în fotografia cu pricina. Să fie de vină hanoracul larg și vântul care l-a umflat în așa fel încât pare că are burtică de graviduță, sau artista ascunde ceva, ceva? Imaginea a adunat peste 20.000 de aprecieri din partea internauților care așteaptă cu sufletul la gură ca jurata de la iUmor să le dea marea veste. Ei bine…așteptăm și noi!

Ce spunea mama Deliei, despre o eventuală sarcină a fiicei sale

Secretul dureros al Deliei a fost scos la iveală chiar de către mama ei, Gina Matache. Aceasta a vorbit deschis despre faptul că Delia nu poate deveni mamă și chiar încearcă numeroase tratamente, pentru a reuși să aducă pe lume un copil.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”,spunea Gina Matache la un post de televiziune acum ceva timp.

Cu toate acestea, Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a mărturisit că cei doi nu au probleme care să aibă nevoie de tratamente de specialitate și își doresc foarte mult un copil.

Comentarii
  • Pentru ultima data vei fii însărcinată. Câți copii ai? Toate fete? Futute model. Toate seamănă cu tine. Vrei un băiat sa. L lungi în cur când se naște. Ca toate Satu Mare. Lezbianom. Vedeta psihiatrie Satu Mare. Ce măritată mai vrei. Mâță samatisa de pe baritiu și tactu preot din craidorolt, lingeți toți morții în cur pentru tot ce mai vreți la TV cu umor

Adauga un comentariu