Cultural

Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cum se înțelege frumoasa artistă cu soacra sa

Publicat: 10 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cum se înțelege frumoasa artistă cu soacra sa
Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi au o căsnicie longevivă și radiază de fericire împreună. Deși nu au devenit părinți până acum, Delia și soțul ei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Dincolo de celebritate, Delia Matache este extrem de discretă când vine vorba de viața sa privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu cum se înțelege frumoasa artistă cu soacra sa.

Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 40 de ani, vedeta se bucură din plin de celebritate și se află într-o formă fizică de invidiat.

Artista arată spectaculos și nu ezită să pozeze sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Delia Matache este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu apariții extravagante și îndrăznețe.

Dincolo de lumina reflectoarelor, cântăreața are o căsnicie frumoasă și radiază de fericire alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Partenerul de viață al artistei este un prosper om de afaceri și se ocupă inclusiv de proiectele muzicale ale soției sale. Delia Matache are doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Munteanu, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și îi este alături mereu.

,,Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. (…) Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă.”, a declarat artista.

Delia Matache a mărturisit că este răsfățată de soț și se declară o femeie împlinită alături de acesta. O altă artistă care radiază de fericire în viața privată este Anda Adam. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul partener de viață.

Ce relație are celebra artistă cu soacra sa

Delia Matache este extrem de discretă când vine vorba de familia sa. Îndrăgita cântăreață este rezervată în declarații când vine vorba de soțul ei și de oamenii dragi. Puțini sunt cei care știu cum se înțelege frumoasa cântăreață cu soacra sa. Recent, vedeta și-a surprins fanii cu un filmuleț în care apare dansând alături de Ioana Munteanu.

Cele două se distrau de minune, semn că se înțeleg foarte bine și au o relație extrem, de apropiată.  Soacra Deliei a apărut și în celebrul videoclip al piesei ,,„Rămâi cu bine.” Delia Matache are doar cuvinte de laudă pentru soacra sa, care o susține mereu pe plan personal și profesional. La vremea lansării celebrei piese în care apare și Ioana Munteanu, Delia a vorbit despre mama soțului ei.

„Este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă.(…) În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calităţi de actriţă.”, declara îndrăgita cântăreață.

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și radiază de fericire împreună. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Adauga un comentariu