Cancan

Delia și soțul ei au ajuns la nouă ani de căsnicie. Cum le merge relația celor doi

Publicat: 19 iul. 2021
Delia si sotul ei cu ochelari de soare
Delia Matache si Razvan Munteanu au ajuns la noua ani de casnicie

Delia și soțul ei au ajuns la noua ani de căsnicie, iar lucrurile intre ei stau excelent. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012 și de atunci sunt de nedespărțit. Răzvan Munteanu este și managerul artistei, iar aceștia fac o echipă bună atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Artista a dezvăluit că are în soțul său un partener și un sprijin.

Delia și soțul ei au ajuns la nouă ani de căsnicie

Chiar dacă se mai întâmplă ca uneori să aibă păreri diferite, Delia si Răzvan reușesc mereu să ajungă la un numitor comun.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, a declarat Delia potrivit Click.

Se pregătește Delia să devină mamă?

Mulți se întreabă de ce artista nu a făcut pasul cel mare până acum sau dacă are de gând să îl facă în viitor. Chiar dacă nu este categorică atunci când spune că nu își dorește un copil, Delia nu intenționează să facă acest pas prea curând.

Cu toate acestea, artista nu exclude în totalitate posibilitatea de a rămâne însărcinată, dar dacă va face acest pas își dorește să fie făcut din dorința ei și nu din cauza presiunii societății.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia.

Mama Deliei are probleme de sănătate!  „Nu prea există leac…”

Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate. Aceasta a renunțat să mai ia tratament pentru durerile pe care le are la mână, asta pentru că nu există niciun leac. Invitată la un post de televiziune, artista a mărturisit că își lasă problema de sănătate în mâinile lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a declarat Gina Matache.

„Racheta“, ultima lovitură dată de Delia

La începutul lunii trecute, Delia a lansat un nou hit care a făcut ravagii în topurile radiourilor din România.

Piesa „Racheta” a fost compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi și arată fascinația ei pentru spațiu și Univers.

Videoclipul la piesa „Racheta“ a fost primul clip animat al Deliei, fiind realizat de regizorul Andrei Tudor Popa, pe baza unui scenario gândit de Delia.

De altfel, piesa a fost lansată via NFT, incluzând și versiunea acustică a piesei, meet and greet cu Delia, trei desene în creion făcute de ea, colecție de fotografii și autocolante, casetă audio și walkman personalizat.
Adauga un comentariu