Local

Demagogie în cea mai pură formă! Maricel Popa a anunţat că intră în greva foamei! Îi urăm succes

Publicat: 09 oct. 2020
Maricel Popa a anunțat că va intra în greva foamei

Momente tragic-comice la un post de televiziune. Maricel Popa a dat dovata, în direct, de o demagogie în cea mai pură formă. Acesta s-a văitat în faţa celor prezenţi în studio ca nu se poate obţine mai multe avize pentru spitalul mobil de la Leţcani.

Totuşi, ceea ce omită să spună Maricel Popa este faptul că încă nu şi-a obţinut comisionul pentru construcţia Spitalului Mobil de la Leţcani. Jurnaliştii BZI.RO au explicat în numeroase articole zecile de probleme cu care se confrunta spitalul şi de ce nu este nefuncţional.

Maricel Popa vrea să intre în greva foamei, de luni, nu de astăzi

Maricel Popa nu a ratat ocazia de a se face de ruşine. Întrebat de jurnalişti de ce nu este gata Spitalul Mobil de la Leţcani, Maricel Popa a aruncat, ca de obicei, vina pe alte instituţii, nicidecum asupra lui aşa cum este corect. Totuşi, viitorul fost șef al Consiliului Județean Iași a declarat, nici mai mult nici mai puţin, că va intra în greva foamei.

Declaraţiile lui Maricel Popa au stârnit un val de amuzament mai ales că el doreşte să intre în greva foamei de luni, nicidecum de astăzi. Probabil, Maricel Popa îşi mai doreşte un pic de mâncare la discreţie până atunci. Îi uram succes:

”Singura soluţie pentru Spitalul Mobil de la Leţcani este de a intra în greva foamei. Voi intra în greva foamei de duminică sau luni” a încheiat Maricel Popa.

Replică memorabilă pentru Maricel Popa

Un invitat în studioul Antenei 3 a oferit replică zilei. Auzind cum se vaita de zor Maricel Popa, invitatul l-a întrebat pe liderul PSD Iaşi de ce intra în greva foamei tocmai acum şi nu a intrat din iunie de când aştepta avizul de funcţionare. Maricel Popa nu a ştiut ce să răspundă la întrebare, nefăcând niciun comentariu.

Declaraţie şocantă făcută de Maricel Popa şi infirmata de managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi

Maricel Popa a continuat seria atacurilor penibile cu o declaraţie şocantă. Acesta a declarat că la Iaşi, pacienţii cu COVID-19 aşteaptă pe trotuarele unităţii medicale pentru a fi internaţi. Nimic mai fals! Invitată în direct, prof. dr. Carmen Dorobăț a infirmat această informaţie

Prof. dr. Carmen Dorobăț: ” Nu am fost pus în situaţia de a duce un pacient grav în alt judeţ, mai sunt câteva locuri libere în unitățile medicale din Iași.”

 

Disperare maximă pentru Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iași. Noi minciuni despre spitalul mobil de la Leţcani

Popa minte şi despre numărul de paturi de la spital mobil. Direcţia de Sănătate Publică a avizat doar 118 paturi din cele 256 cu care se lauda acesta. Acum, Popa a susţinut că unitatea poate funcţiona cu 150 de paturi, lucru de asemenea fals. Fostul şef al CJ Iași se încurcă în propriile sale minciuni. Aflat în ultimele zile şefia CJ, Maricel Popa încearcă să arunce vina în altă parte.

Răspunsul APM la minciunile fostului președinte al CJ Iași, Maricel Popa

„Pentru corecta informare a opiniei publice, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Iași face următoarele precizări cu privire la stadiul reglementării d.p.d.v. al protecției mediului a proiectului „Amenajare teren, amplasare module pentru spitalul mobil COVID 19 – Regiunea Nord Est Romania și racord utilități”, titular Agenția de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) EURONEST:

Solicitarea de obținere a acordului de mediu de către  titular a fost depusă la APM Iași pe data de 12.06.2020, iar APM Iași a comunicat acestuia pe 30.06.2020 procedura de urmat și documentația ce trebuie depusă.

Documentația a fost depusă de ADI EURONEST la APM Iași pe data de 18.09.2020, iar  în urma consultării acesteia cu membrii Comisiei de Analiză Tehnică (CAT) ce funcționează pe lângă APM Iași, s-a constatat că aceasta nu conține informațiile relevante (modul de amplasare și funcționare a modulelor, modalitatea de asigurare cu utilitățile necesare, gestionarea apelor uzate – epurare, dezinfecție și evacuare etc.) pentru fundamentarea unei decizii și s-au solicitate date și informații suplimentare.

Comentarii
  • Aragaz ! Ce faci, tată, ajungem la desene animate ?
    Nu știi cum să ieși din rahatul cu comisionul ?
    Mergi la bulău în vizită și întreabă-ți consilierul, că sigur la asta se pricepe.
    Și s-ar bucura de revedere. De o primă revedere !

  • Eu zic sa se alimenteze ca lumea !, ca la puscarie o sa aiba nevoie de rezerve de calorii, mai bine ar face niste achizitii de gel lubrifiant si reviste PlayBoy

Adauga un comentariu