Actualitate

Demi Rose s-a pozat în cel mai decupat costum de baie: „Ne-ai lăsat fără cuvinte”

Publicat: 14 iul. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Demi Rose s-a pozat în cel mai decupat costum de baie Ne-ai lăsat fără cuvinte
Vara aceasta, Demi Rose și-a mutat reședința la Ibiza, cunoscută și ca „insula care nu doarme niciodată”

Demi Rose și-a lăsat fanii fără cuvinte după ce s-a pozat în cel mai decupat costum de baie, unde în altă parte decât la Ibiza. Celebra influenceră știe foarte bine cum să-și pună atuurile în valoare, așa că nu e de mirare că are priză la public. Așa că e lesne de înțeles că Demi Rose face o avere din Instagram și OnlyFans.

Demi Rose este numită adesea Regina Instagramului, pentru că are peste 20 de milioane de urmăritori. Modelul cu forme voluptuoase din Marea Britanie a cucerit internetul cu imagini incendiare în ținute sumare și costume de baie. Tânăra a ajuns în atenția presei în urmă cu șapte ani, după o scurtă relație cu rapperul Tyga.

Demi Rose s-a pozat în cel mai decupat costum de baie

E supranumită „Regina Instagramului” și considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Demi Rose ar putea câștiga lejer și un premiu pentru cele mai hot apariții în costum de baie. Vara asta, Demi Rose și-a mutat reședința la Ibiza, cunoscută și ca „insula care nu doarme niciodată”.

Influencera care are peste 20 de milioane de fani pe contul de Instagram a postat câteva cadre spectaculoase din vacanță. Internauții n-au avut ochi pentru peisaje și asta pentru că Demi și-a făcut apariția în cel mai decupat costum de baie.

„La tine totul e perfect”, „Doamne, ești dintr-un alt vis”, „Demi, ești o zeiță”, „Arăți incredibil”, „Ne-ai lăsat fără cuvinte”, „Este o încântare să te privim”, „Ești cea mai sexy femeie din lume”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Demi pentru apariția de la piscină.

În prezent, ea se bucură de viață, călătorește, are vacanțe peste vacanțe și participă la evenimente mondene. Cu toate acestea, Demi Rose a mărturisit că adolescența sa nu a fost una deloc ușoară.

„Mi-am urât copilăria. A fost greu pentru mine: la școală eram ținta bullyingului, am fost agresată de părinți, iar de la 17 ani am fost nevoită să am grijă timp de 7 ani de mama mea, care a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile în urma unui atac de cord. Multă lume mă judeca greșit, dar cei care ajung să mă cunoască spun că sunt cea mai drăguță persoană, cu o inimă bună”, a spus  Demi Rose.

Cum arată Demi Rose în viața de zi cu zi

Imagini incendiare de la plajă, de la marile festivaluri sau pur și simplu din baie sau dormitor – Demi Rose știe cum să își țină fanii de pe Instagram în alertă. Posesoarea unor forme de vis, britanica este perfect conștientă de atuurile sale fizice, pe care și le pune în valoare cu outfituri super sexy.

Însă nu întotdeauna realitatea corespunde cu ceea ce postează pe Instagram. Evident, pe rețelele de socializare imaginile sunt ultra editate.

Astfel, în cele mai recente imagini surprinse de paparazzii, Demi Rose pare o tânără obișnuită, care a ieșit la plimbare.

Look-ul influenceriței este însă diferit atunci când e conștientă că paparazzii sunt pe urmele ei – se machiază, se coafează și poarta ținute super sexy. Puține femei ar avea curajul să iasă în public în rochiile pe care le îmbracă modelul britanic. Toate ținutele lui Demi sunt fie extrem de mulate, fie transparente, decupate, exagerat de decoltate sau foarte scurte.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose în urmă cu ceva timp.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Demi Rose „vedetă”, răspunsul este simplu: datorită relației de scurtă durată cu rapperul Tyga. Acesta ar fi înșelat-o cu Demi Rose pe iubita lui din acea vreme, Kylie Jenner (sora lui Kim Kardashian). De la acea aventură, Demi Rose e nelipsită din tabloidele britanice, iar fanii ei de pe Instagram au ajuns la un număr impresionant.

Comentarii
Adauga un comentariu