Cancan

Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

Publicat: 18 mai 2021
Denis Ștefan tată
Denis Ștefan și soția sa Cristina vor deveni părinți pentru a doua oară

Denis Ștefan este nespus de fericit deoarece va fi tată pentru a doua oară, el și soția sa urmând să devină părinți în această toamnă. Denis și Cristina mai au o fată, Delia, care va împlini 8 ani în curând. Iar acum, potrivit dezvăluirilor soției lui Denis Ștefan, și cel de-al doilea copil al cuplului va fi tot fetiță.

Denis Ștefan a cucerit inimile publicului din România cu rolul lui Codruț din telenovela „Inimă de țigan”, unde a jucat alături de Andreea Ibacka. Atunci, pentru a se potrivi rolului, Denis Ștefan a ținut o dietă pentru a slăbi 15 kilograme. Însă în privința vieții personale, actorul este mai discret și preferă să-și țină familia departe de ochii curioșilor. Acum, el se află la cel de-al doilea mariaj, după ce a fost căsătorit timp de 7 ani cu Iuliana. Din 2012 însă, Denis Ștefan a început o relație cu „bebelușa” Cristina cu care s-a casatorit mai apoi și are și o fiică. Acum, actorul este cel mai fericit tătic! Familia lui se mărește cu încă un membru și a aflat că este tată de fată din nou!

Denis Ștefan, din nou tată de fată

După anunțul că este din nou însărcinată, Cristina, soția lui Denis Ștefan, a venit cu o nouă veste mare. Aceasta a anunțat sexul bebelușului și se pare că familia Ștefan va primi în sânul ei încă o fetiță. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și așteptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe.

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună din anul 2012 și au o fetiță, căreia îi dedică tot timpul. Anul acesta familia celor trei se va mări cu încă un membru, iar cea mică își va cunoaște în curând surioara. „Mămică de fetiță”, a scris Cristina pe Instagram,  în dreptul unei imagini cu ea în care își lasă burtica de gravidă la vedere.

Cristina este foarte mândră de sarcină

Cristina este la a doua sarcină iar acum emoțiile sunt mai mici decât prima dată. Viitoarea mămică face multă mișcare și este atentă la alimentația pe care o are. Partenera lui Denis Ștefan a declarat că de această dată burtica s-a făcut vizibilă mult mai repede ca la prima sarcină. Cu toate acestea, ea nu își face probleme în cea ce privește silueta.

„Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe. În rest, ne comportăm normal. Față de prima sarcină, burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta. Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele”, a precizat Cristina Ștefan.

Denis Ștefan a avut coronavirus

Anul trecut, actorul Denis Ștefan a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La soția sa Cristina, însă, testul a ieșit negativ și s-au izolat cu toții pentru a nu trasmite virusul mai departe. La acel moment, soția sa a fost cea care a dat vestea, sfătuindu-i pe toți să se protejeze cât mai bine. Apoi, și Denis a confirmat pe contul de socializare.

„Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Suntem acasă, izolați, îmi iau medicamentele, am avut febră, dar acum sunt bine. Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză. Să ne protejăm, fără panică, dar aveți grijă de voi”, a scris atunci actorul pe Instagram.

Dar toate acestea au trecut, iar Denis Ștefan are toate motivele să fie fericit deoarece va fi tată pentru a doua oară.

Adauga un comentariu