Prima pagină » Radio » Actualitate » Denisa, iubita lui Iancu Sterp, a primit inelul de logodnă. Cum arată bijuteria

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, a primit inelul de logodnă. Cum arată bijuteria

03 nov. 2023, 14:17,
BZI.ro, în Radio

Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, a primit inelul de logodnă în timpul galei RXF, direct pe ring, după anunțarea rezultatului luptei. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, după ce au mai fost împreună în trecut. Acum, mezinul familiei Sterp se pregătește și el să se așeze la casa lui, iar nunta va avea loc toamna viitoare.

Iancu Sterp a făcut senzație la cea mai recentă gala RXF, acolo unde și-a cerut iubita în căsătorie. Chiar dacă Iancu nu a câștigat meciul cu George Zănoagă, el a ieșit totuși învingător după lupta din cușcă! Fostul concurent de la Puterea Dragostei și Survivor a făcut un pas extrem de important și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa!

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, a primit inelul de logodnă

Frumoasa Denisa a avut parte de surpriza vieții ei în momentul în care Iancu a invitat-o alături de el în ring. Dacă membrii familiei Sterp știau foarte clar ce urmează, tânăra era singura care nu avea nici cea mai mică idee, așa că momentul pregătit de Iancu a lăsat-o fără cuvinte.

În exclusivitate la WOWnews, Denisa Coțolan a arătat inelul pe care l-a primit de la iubitul ei.Bijuteria a fost aleasă pe sprânceană, iar Iancu Sterp a avut parte de un ajutor de nădejde în persoana surorii sale Getuța, dar și a mamei Geta. Toți trei au fost la Deva să aleagă inelul de logodnă, iar mama Geta și fiica cea mică au povestit cum au găsit cea mai frumoasă bijuterie.

Iancu a pregătit cu mult timp înainte momentul perfect pentru cererea în căsătorie. Acesta i-a spus Mamei Geta că indiferent de rezultat își dorește să facă pasul cel mare, așa că au ales împreună inelul de logodnă.

Bijuteria i-a fost oferită Denisei chiar în cușca de MMA, acolo unde Iancu a adresat și marea întrebare. În exclusivitate pentru WOWnews, tânăra a dezvăluit cum arată inelul de logodnă pe care l-a primit.

Iancu Sterp, ajutat de mamă și soră să aleagă bijuteria

Getuța Sterp a mărturisit că fratele ei nu a ales bijuteria singur. Sportivul a fost însoțit de mama Geta și de Getuța la magazinul de bijuterii. Toți trei au mers la Deva și s-au consultat, tocmai ca să aleagă cel mai potrivit lucru.

Măsura corectă a fost aleasă în funcție de degetul Getuței, aceasta și Denisa fiind asemănătoare. Înainte să meargă la magazin, au apelat la o strategie veche, iar Denisa a probat inelul pe care îl are sora lui Iancu și astfel și-au dat seama cam ce măsură ar fi cea mai potrivită.

„Getuța: Eu l-am ales, cu mama și cu Iancu. Noi trei.
Mama Geta: Am fost toți trei la Deva când l-am ales. Măsura era cam la fel ca a Getuței!
Getuța: Eu i l-am dat Denisei pe al meu cândva și zic uite, îți place inelul, îți e bun. Am remarcat că avem degetul la fel!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *