Cancan

Denisa Nechifor nu ține cont de vârstă și se menține în formă. La ce trucuri apelează fosta soție a lui Adrian Cristea

Publicat: 08 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denisa Nechifor nu ține cont de vârstă și se menține în formă. La ce trucuri apelează fosta soție a lui Adrian Cristea
La vârsta de 37 de ani, Denisa Nechifor își împarte timpul între fiul ei, admiratorii generoși și activitățile care o ajută șă-și mențină trupul ca la 20 de ani.

Denisa Nechifor, în vârstă de 37 de ani, a reușit să se mențină într-o formă de invidiat de-a lungul timpului. Aceasta a devenit conuscuta după relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Cei doi și-au spus adio pe când Denisa era însărcinată cu fiica lor Rania.

Adrian Cristea i-a cerut pe atunci Denisei să se mute la București însă aceasta a refuzat, ceea ce a dus la despărțirea cuplului.

Denisa Nechifor, în vârstă de 37 de ani, s-a dedicat fetiței sale Rania

După despărțirea de Adrian Cristea, Denisa și-a terminat facultatea pentru ca într-un final cei doi să se împace. Mama fetiței fostului fotbalist i-a îndeplinit dorința acestuia și s-a mutat în București. Cu toate acestea, atunci când Denisa îi purta în pântece copilul, cei doi au fost despărțiți.

“Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti. Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot”, povestea Denisa Nechifor, pentru Antena 2, acum câțiva ani.

Faptul că au ales într-un final să meargă pe căi diferite nu a afectat în niciun fel relația lor. Denisa și Adrian au rămas prieteni de dragul fiicei lor Rania.

„Tot ce primește Rania este de la mami și de la tati. Nu contează absolut nimic pentru mine decât liniștea ei și a mea. Tot ce primește este din partea mea și a lui, nu contează cine cumpără. Important e să fim liniștiți. N-am emis foarte multe pretenții financiare. N-am cerut pensie alimentară, nu l-am dat în judecată, pentru că nu am vrut s-o pun pe Rania în situația de a merge la tribunale.(…) Poate am avut nevoie, pentru că un copil necesită foarte multe lucruri. Am avut și eu perioadele mele în care am fost supărată, nervoasă, dar n-are importanță’, a declarat Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor se menține în mare formă

Denisa Nechifor reușește să se mențină într-o formă de invidia la vârsta pe care o are. Drept urmare nu duce lipsă nici de admiratori. În luna martie a acestui an, Denisa a primit peste 500 de trandafiri de la un bărbat foarte dotat la capitolul financiar. Până în momentul de față, focoasa blondină nu și-a dorit să spună dacă s-a concretizat ceva între ei.

Fară dar și poate, pentru a reuși să se mențină în forma pe care o are, Denisa face mult sport și nu de puține ori a fost surprinsă de paparazzi la alergare în aer liber.

La vârsta de 37 de ani, Denisa Nechifor își împarte timpul între fiul ei, admiratorii generoși și activitățile care o ajută șă-și mențină trupul ca la 20 de ani.

Adauga un comentariu