Local

Depozit mistuit de flăcări în Iași. Pompierii ISU s-au luptat ore în șir cu flăcările

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Depozit mistuit de flăcări în Iași. Pompierii ISU s-au luptat ore în șir cu flăcările
Pompierii ISU Iași intervin la un incendiu

Un depozit din județul Iași a fost mistuit de flăcări la începutul săptămânii trecute. Din cauza unei persoane care a fumat în zona depozitului din comuna Voinești, clădirea a fost cuprinsă instantaneu de flăcări. Angajații ISU Iași au fost solicitați și în alte cazuri să intervină în mai multe localități din județ

Dezastru într-o localitate din județul Iași. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost solicitați să intervină luni, 7 decembrie 2020, în satul Schitu Stavnic din comuna Voinești, pentru a stinge un incendiu. Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări, focul mistuind totul în cale. Angajații ISU s-au luptat vreme de ore bune cu flăcările.

Depozit mistuit de foc din cauza unei țigări lăsate aprinse. Dezastru în comuna Voinești din județul Iași

Pompierii ISU Iași au fost solicitați la începutul săptămânii să stingă flăcările de la un depozit de furaje din comuna Voinești. 3 tone de furaje au fost mistuite de foc din cauza unei persoane care a aruncat o țigară aprinsă. „În data de 7.12.2020, ora 18:08, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au intervenit în localitatea Schitu Stavnic, comuna Voinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 3 tone de plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate”, au spus cei de la ISU Iași. În plus, angajații ISU au mai intervenit în localitatea Maxut, strada Făgădău, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Focul a pornit De la un coș de fum deteriorat.

Incendii puternice în județ. Intervenții extreme ale ISU Iași

În afara depozitului mistuit de foc din Voinești, pompierii de la ISU Iași au fost solicitați și în alte situații în județ.

„În data de 7.12.2020, ora 9:03, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au intervenit în localitatea Uricani, comuna Miroslava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars aproximativ 200 de kilograme de deșeuri vegetale și plastic. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile”, au precizat reprezentanții ISU Iași.

Totodată, angajații ISU Iași au mai intervenit și în alte zone din județul Iași.

„În data de 7.12.2020, ora 15:11, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au intervenit în localitatea Băiceni, comuna Cucuteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un punct de transformare 0,4 KV. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost tabloul de distribuție cu defecțiuni sau suprasolicitat”, au mai spus cei de la ISU Iași.

Imobil ars în județul Iași. Clădire mistuită din cauza unei neglijențe

Pompierii din cadrul ISU Iași au fost solicitați și în zona comunei Grajduri, unde au intervenit la o locuință cuprinsă de flăcări.

„În data de 7.12.2020, ora 22.57, echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit în localitatea Pădureni, comuna Grajduri. Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil. Au ars acoperișul cu învelitoare din țiglă pe aproximativ 20 de metri pătrați, diferite materiale textile, o fereastră și o ușă din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise”, au mai precizat reprezentanții ISU Iași.

Accident șocant lângă Târgu Frumos. Pompierii ISU au intervenit la descarcerare

În plus, pompierii din cadrul ISU Iași au mai intervenit și la un accident rutier din zona Târgu Frumos.

„În data de 7.12.2020, ora 9:04, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit la un accident rutier, în care au fost implicate 4 persoane, care au necesitat asistență medicală. Trei dintre acestea au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Frumos. În data de 7.12.2020, două echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Iași au executat, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Iași, misiuni de deplasare la domiciliul pacienților suspecți de infectare cu SARS-CoV-2 pentru prelevarea de probe biologice”, au mai precizat pompierii ISU Iași.

Adauga un comentariu