Actualitate

Deputat de Iași, Vasile Cîtea: Astăzi nu propun niciun proiect, astăzi nu critic niciun demnitar, astăzi nu simt lipsa centurii ocolitoare, autostrăzii sau lipsa Spitalului RegionalAstăzi vreau doar să celebrez, printr-o scrisoare, FEMEIA

Publicat: 08 mart. 2021
Vasile Cîtea. deputat PSD Iași

Astăzi nu propun niciun proiect, astăzi nu critic niciun demnitar, astăzi nu simt lipsa centurii ocolitoare, autostrăzii sau lipsa Spitalului Regional. Astăzi vreau doar să celebrez, printr-o scrisoare, FEMEIA.

La mulți ani, ție, dătătoare de viață! La mulți ani, celei care produce minuni chiar și când ține ochii închiși! La mulți ani, ție, femeie sensibilă și puternică în același timp!

Nu doar azi trebuie să vă onorăm, ci în fiecare zi, dar chiar și atunci când uităm, o facem pentru că suntem concentrați la a vă ușura lucrurile. Știu, nu avem scuze, dar să știți că vă apreciem pentru tot stoicismul pe care îl aveți de a ierta uitarea noastră. Vă admirăm pentru toate nopțile nedormite în drumul dificil și frumos de a crește copii, pentru tot elanul pe care îl aveți în orice, la orice oră, pentru rolul didactic pe care îl aveți asupra noastră, pentru luptă, pentru zâmbetele calde pe care le oferiți celor din jur și pentru că aveți puterea să fiți FEMEI!

Dincolo de dragoste, sănătate, bucurie, vă doresc să vă iubiți fix așa cum sunteți și să vă sărbătoriți în fiecare zi.

 

Deputat de Iași, Vasile Cîtea

Comentarii
  • tzaran prost si parvenit,dar cele 4 spitale regionale si km de autostrada din programul psd 2016 unde au disparut????

  • subscriu un tartan coleg acum cu ghita in parlament,toti obositii au ajuns sa ne conduca destinele,asa e cand nu se duce lumea la vot,dau asistatii sociali cu stampila si ne trezim cu asemenea specimene in parlament

Adauga un comentariu