Actualitate

Deputat de Iași, Vasile Toma: „Don Cîțu, bugetul de stat, primarii peneliști și roabele de șampanie” (P)

Publicat: 14 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputat de Iași Vasile Toma Don Cîțu bugetul de stat primarii peneliști și roabele de șampanie P
Don Cîțu, bugetul de stat, primarii peneliști și roabele de șampanie

Don Cîțu, bugetul de stat, primarii peneliști și roabele de șampanie

Ieri, la Palatul Victoria, s-a desfășurat o scenă ruptă parcă din Nașul. Într-o instituție publică a României la a cărei finanțare contribuie toți românii, Florin Cîțu, actualul premier din facțiunea PNL, a chemat la sărutat inelul și securizarea poziției sale primarii peneliști, mânați ca oile, în timp ce li se susură pe la urechi cât de mândri și de recunoscători ar trebui să fie că taman Prim-ministrul țării își rupe din prețiosul timp pentru a le acorda atenție.
Don Cîțu folosește bugetul României și al tuturor românilor ca pe averea proprie din care alocă după bunul plac și complet discreționar bani în interesul personal și de grup.
În timp ce firmele românești falimentează pe capete, românii își pierd locurile de muncă, pensiile și alocațiile sunt o bătaie de joc, în timp ce toate fondurile europene sunt blocate, deși banii există, în timp ce activele statului dispar pentru a se dilua în afacerile grupurilor agreate, în timp ce totul se prăbușește în jurul său, don Cîțu își cumpără funcții și putere din banii statului român. Fățiș. Fără niciun scrupul. Fără nicio jenă. Fără nicio teamă.
Ce ar trebui să facă românii, Don Cîțu?
Ce ziceți? Dacă ne încolonăm cu toții la Palatul Victoriei, vă sărutăm inelul de Naș, ne înscriem în PNL ca să vă votăm președinte, ce ziceți? Faceți măcar așa ceva din ceea ce ar fi trebuit să faceți din funcția de Premier?
Că înțeleg că v-ați luat țară, dumneavoastră și susținătorii dumneavoastră useriști. O țară cu care faceți fix ce vreți. Când vreți și cum vreți, indiferent de costuri. Că doar nu e pe banii dumneavoastră, ci pe ai românilor datori să vă plătească și să vă suporte aroganțele. Ieri, ați chemat primarii să-i omeniți de la bugetul de stat. Poate, astăzi, cumpărați tot cu banii de la bugetul de stat și câteva roabe de șampanie din cea mai scumpă. Ca să fie aroganța completă și să vă asigurați că, dacă ajungeți președintele PNL, aveți cu ce sărbători. Sau, mai știe….îneca amarul înfrângerii.

Deputat de Iași,
Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților
Vasile Toma

Comments are closed.

Adauga un comentariu