Prima pagină » Local » Deputatul AUR Laura Gherasim explică de ce este „demonizat“ Călin Georgescu: „Dacă nu ieșim la vot pentru Călin Georgescu, îi vom lăsa pe acești abonați la bani publici să ne falsifice trecutul, prezentul și viitorul“
Deputatul AUR Laura Gherasim explică de ce este „demonizat“ Călin Georgescu: „Dacă nu ieșim la vot pentru Călin Georgescu, îi vom lăsa pe acești abonați la bani publici să ne falsifice trecutul, prezentul și viitorul“

Deputatul AUR Laura Gherasim explică de ce este „demonizat“ Călin Georgescu: „Dacă nu ieșim la vot pentru Călin Georgescu, îi vom lăsa pe acești abonați la bani publici să ne falsifice trecutul, prezentul și viitorul“

05 dec. 2024, 19:07, 13 ,
în Local

Deputatul AUR Laura Gherasim scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că desecretizarea documentelor din ședința CSAT nu a adus vreo dovadă concretă despre o conspirație străină împotriva României, care să-l aibă în centru pe Călin Georgescu.

„Din raportul Serviciilor publicat ieri nu am aflat nicio dovadă concretă despre vreo conspirație străină împotriva României, care să-l aibă în centru pe Călin Georgescu.

În schimb, am aflat că acesta avea o rețea de 797 de conturi de TikTok încă din 2016. Ceea ce constituie o dovadă în plus a faptului că acest Raport nu este altceva decât o operă de ficțiune, căci TikTok nu exista în 2016.

Precursorul TikTok a fost lansat în mediul online din China în septembrie 2016, sub denumirea „A.me”. TikTok a fost lansat pe piața globală de abia în septembrie 2017.

Cei numiți politic în Servicii, care acum trebuie să le mulțumească binefăcătorilor, nu au găsit nimic care să-l incrimineze pe Călin Georgescu. Așa că s-au apucat de scris un roman de spionaj. Din exces de zel, nu numai că au inventat amenințări care nu există la adresa României, dar au inventat și o istorie alternativă a uneia dintre cele mai cunoscute aplicații online.

Duminică, 8 decembrie, mergem la vot și scriem istoria reală a României, o istorie în care câștigă poporul român! Dacă nu ieșim la vot pentru Călin Georgescu, îi vom lăsa pe acești abonați la bani publici să ne falsifice trecutul, prezentul și viitorul.

Istoric TikTok:

În 2014, aplicația Musical.ly a debutat în Shanghai, oferind o platformă pentru videoclipuri de scurtă durată. În 2016, gigantul tehnologic chinez Bytedance a lansat Douyin, o aplicație similară, inițial sub numele A.me, care a câștigat popularitate în China și Thailanda, adunând 100 de milioane de utilizatori în primul an. Rebranding-ul din „A.me” în „Douyin” a fost făcut în decembrie 2016. Cu scopul de a se extinde la nivel global, Bytedance a cumpărat Music.ly în 2017 și l-a redenumit TikTok, care a câștigat rapid popularitate în întreaga lume“, a scris Laura Gherasim pe pagina ei de Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`