Local

Deputatul Marius Bodea și consilierul local Răzvan Timofciuc au fugit la USR Iași. Au promise posturi în Parlament și Consiliul Local. Iașul nu mai scapă de ei

Publicat: 05 mai 2020

Deputatul zero Marius Bodea și omul său, consilierul Răzvan Timofciuc, se pregătesc să ajungă la filiala USR Iași. După ce au distrus organizația municipală a PNL Iași, cei doi își caută un loc călduț pentru alegerile viitoare. Împreună cu un alt parlamentar scandalagiu, Cosete Chichirău, cei doi vor să obțină noi funcții politice la vârful administrației ieșene

Iașul a ajuns un județ blestemat. Deputatul zero Marius Bodea și omul său, consilierul Răzvan Timofciuc, se pregătesc să ajungă la filiala USR Iași, controlată în prezent de Cosette Chichirău. Surse din mediul politic local au arătat că Marius Bodea și Cosette Chichirău au bătut palma pentru înregimentarea politică a fostului liberal și a aghiotantului său, după ce au distrus filiala PNL Iași. Bodea ar urma să candideze pentru șefia Consiliului Județean, iar apoi va ajunge numărul doi pentru Camera Deputaților. Răzvan Timofciuc va fi plasat al doilea pe lista pentru Consiliul Local, după Filip Hăvârneanu, omul lui Cosette Chichirău din actualul USR Iași.

Acesta este trocul politic pe care Marius Bodea vrea să-l facă alături de Cosette Chichirău pentru a-i prosti pe locuitorii Iașului. Cum altfel ar putea ieșenii să aleagă din nou persoane care nu au făcut nimic pentru ei timp de patru ani? Oamenii i-au ales acum patru ani și au fost păcăliți grosolan. Iar acum aceștia caută din nou să-i prostească și să le ceară votul pentru a dormi din nou patru ani și pentru a se îmbogăți pe spinarea ieșenilor.

Până acum, Marius Bodea, Cosette Chichirău sau Răzvan Timofciuc nu au făcut decât scandal în public, fără a face ceva concret în beneficiul ieșenilor. Mai merită aceștia votul ieșenilor și la alegerile care se apropie? Pot fi însă și oameni care îi vor vota în continuare, oameni care nu fac altceva decât să țină Iașul pe loc încă patru ani. Într-un oraș universitar nu este nevoie de scandalagii. Nu trebuie demonstrat că acolo unde sunt oameni deștepți trebuie neapărat să fie și unii proști. Ieșenii au ocazia să-i trimită pe aceștia la coșul de gunoi al politicii, oportunitate pe care nu ar trebui să o rateze.

Marius Bodea, incompetentul din Parlament

Iașul și locuitorii județului au nevoie de oportunități de investiții, de deschidere, nu de scandaluri și insulte. Ieșenii sunt sătui de personaje precum Marius Bodea, Cosette Chichirău, Dan Lungu sau Răzvan Timofciuc, oameni care nu au adus nimic nou, ci doar au dovedit că sunt doar gică contra. Deputatul zero Marius Bodea a dat dovadă în ultimii ani de o incompetență crasă, fiind mai mult preocupat să atace actuala conducere a Primăriei Iași decât să facă proiecte în parlament. Bodea ar trebui să dea înapoi fondurile luate de la Aeroportul Iași luate pentru a-și susține campania electorală la primărie. Ar trebui să învețe geografia României și a Europei, el fiind președintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. Unul care nu știe care este capitala Estoniei și care nu știe ce vamă este în vestul României nu are ce căuta pe o asemenea funcție.

Răzvan Timofciuc, scandalagiul din Consiliul Local

Ieșenii nu trebuie să uite cum Marius Bodea a fugărit mulți membri din PNL Iași care nu au fost de acord cu deciziile sale. Ieșenii nu trebuie să uite nici cum Răzvan Timofciuc a încercat să blocheze proiectele Primăriei ori de câte ori i-a dictat Marius Bodea. Timofciuc a provocat numeroase scandaluri în Consiliul Local, sărind la gâtul unor consilieri cu state vechi, oameni cu o carieră academică sau culturală în spate, fiind de departe personajul cel mai hulit din acest for. Acest individ nu are ce să mai caute în Consiliul Local din mandatul următor, iar ieșenii trebuie să afle acest lucru.

Cosette Chichirău speră să ajungă primarul Iașului, însă aceasta nu face decât să promoveze idei pe care municipalitatea deja le implementează. Un om fără viziune nu poate reprezenta ieșenii. Chichirău nu a dovedit nici măcar un moment că merită să ajungă primarul Iașului. Cu toate acestea, astfel de persoane puse pe căpătuială speră să îi ducă din nou de nas pe ieșeni. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Comentarii
  • Bodea, Timofciuc, kalcarau niste parveniti care nu vor avea niciodata onoarea de a ocupa un fotoliu in Iasi de primar sau presedinte Cj. Fugiti ca se spala strazile cu dezinfectant!!!!Bodea a distrus PNL- ul Iasi,acum va distruge si USR-ul! Acest deputat 0 distruge tot pe unde trece, a distrus si jefuit Aeroportul Iasi , a distrus PNL-ul Iasi, a distrus multe familii de ieseni, afara pramatie nu-ti mai face planuri.

  • Ei hai lasati-o, dar cine mai voteaza USR la Iasi? Ce ma rog au facut USR-ul si astia doi pentru Iasi, de se crede ca vor ajunge parlamentari? USR a fost o furie a unor oameni care au crezut ca vor schimba ceva din calculator.Si atata tot. Aratati un proiect dus la capat de USR la Iasi?

  • Felicitari, domnule Bodea. Daca faci praf si putul esti tare, dupa ce ai sarit in el din fantana. Cu Timoftut si cu Cacarau poti darama sandramaua USR, asa cum ai actionat si in PDLR.

  • Cine a distrus PNL Iasi ? Eu cred ca a fost distrus de la inceput De ce ? Pentru ca e plin de ieseni defecti Daca o sa va uitati pe presa din ultimii ani, Chizdika si penelistii se injurau de numa’ numa’ Iar acum sunt frati ? Nu va e rusine , jegurilor La Iasi e nevoie de o revolutie , sa vina oameni noi la toate nivelurile, in toate partidele Astia de acum sunt compromisi definitv si irevocabil Si bai bazaitoarelor, rolul opoztiei e sa critice, sa puna in discutie, sa vina cu alternative, sa atraga atentia asupra derapajelor NU SA TACA

Adauga un comentariu