BZI LIVE

LIVE VIDEO – Deputatul Petru Movilă revine la BZI LIVE. Ultimele aspecte despre campania electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi – FOTO

Publicat: 24 sept. 2020

O nouă emisiune de larg interes în platoul BZI LIVE. Pe final de campanie electorală, în platoul emisiunii revine deputatul Petru Movilă, candidatul PMP la şefia Consiliului Judeţean Iaşi. În emisiune ce va avea loc vineri, 25 septembrie 2020, cu începere de la ora 13.00, invitatul moderatorului Roxana Caraiman, va prezenta aspecte ce ţin de campania electorală, obiectivele formaţiunii pe care o reprezintă la alegerile locale 2020, dar şi proiectele pe care le are în vedere la vârful judeţului. De asemenea, candidatul PMP la şefia judeţului va prezenta şi alte aspecte de interes public pentru locuitorii judeţului Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Petrisor puiule! Te ții de berbantacuri! După parexemplul lui Basel,cu Elena. Tu cu carmen,tot avocata si tot vicepreședinta la pmp ,dar local. Du te mai și fati ADN,ca nu i Dna. Ai avere sa ți crești băiatul făcut cu amanta,are și ea slava domnului,poate iese un bun politician din beizadea. Fii mândru,nu te ascunde ca un las,ești bun de președinte cj! Bravo! Eu te votez cu mâinele dezinfectate !

Adauga un comentariu