BZI LIVE

LIVE VIDEO – Deputatul Petru Movilă revine la BZI LIVE. Ultimele aspecte despre campania electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi – FOTO

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O nouă emisiune de larg interes în platoul BZI LIVE. Pe final de campanie electorală, în platoul emisiunii revine deputatul Petru Movilă, candidatul PMP la şefia Consiliului Judeţean Iaşi. În emisiune ce va avea loc vineri, 25 septembrie 2020, cu începere de la ora 13.00, invitatul moderatorului Roxana Caraiman, va prezenta aspecte ce ţin de campania electorală, obiectivele formaţiunii pe care o reprezintă la alegerile locale 2020, dar şi proiectele pe care le are în vedere la vârful judeţului. De asemenea, candidatul PMP la şefia judeţului va prezenta şi alte aspecte de interes public pentru locuitorii judeţului Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu