National

Deputatul PSD Vasile Cîtea: „Banii altora“ (P)

Publicat: 23 iul. 2020

„Copleșit de emoția întâlnirii la Bruxelles cu atâtea somități europene, Președintele Johannis a omis să arboreze masca obligatorie. A arborat, în schimb o servietă voluminoasă în care se aflau, probabil, analizele și expertizele specialiștilor care nu l-au însoțit la acest important Summit continental.

Președintele Republicii nu s-a deplasat la Bruxelles cu mandat parlamentar și nici nu a venit în Parlament să prezinte un raport despre rezultatele obținute.

Le-a spus telespectatorilor că România a obținut 80 de miliarde de euro. Se presupune că această sumă respectabilă ar trebui să îi mulțumească pe telespectatori, mai ales că nu a explicat condițiile și clauzele draconice care însoțesc miliardele în cauză.

Liberalii s-au manifestat zgomotos și triumfător de parcă Președintele ar fi ajuns în România însoțit deja de un furgon burdușit cu euro.

Mai rămân câteva amănunte de pus la punct. De exemplu, cine și când va pune în pagină planurile și proiectele obligatorii pentru obținerea acelor amețitoare sume. Din câte îi cunoaștem pe liberalii de rit nou, ei promit ceva care se va petrece cândva peste câteva luni sau peste câțiva ani, nu se știe când. Deocamdata nu poate fi vorba despre relansarea economică a României, ci despre banii altora“.

Deputatul PSD Vasile Cîtea

Adauga un comentariu