Actualitate

Deputatul PSD Vasile Cîtea: Prim-ministrul Ludovic Orban nu se luptă cu COVID-ul, se luptă cu PSD (P)

Publicat: 07 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul PSD Vasile Cîtea Prim-ministrul Ludovic Orban nu se luptă cu COVID-ul se luptă cu PSD P
Vasile Cîtea

Prim-ministrul Ludovic Orban nu se luptă cu COVID-ul, se luptă cu PSD. Îi este mai teamă de social – democraţi decât de virusul ucigaş. Nu s-a lămurit încă dacă se ia şi de USR. Este mai complicat…

Nici Curtea Constituţională nu este agreată de primul ministru pentru că onorabilii specialişti care o compun s-au opus aberaţiilor neconstituţionale emise cu aplomb de penelişti.

Din punctul de vedere a lui Ludovic Orban, cine nu este de acord cu măsurile luate de cabinetul în fruntea căruia a fost instalat, inamicul public numărul 1. Și are mulţi inamici cărora le aruncă pe sub mască (atunci când o poartă) invective şi acuzaţii. Nu este de acord preşedintele PNL cu controalele executate de instituţiile independente ale statului, nici cu contestarea publică, nici cu neîncrederea populaţiei.

Domnul Ludovic Orban nu a practicat nici un sport. Dacă ar fi practicat, ar fi ştiut şi să încaseze, nu numai să lovească, apărat de arbitrul de la Cotroceni.

Lumea domnului Orban este simplă şi liniară. Voi tăceţi, acceptaţi şi executaţi. Dacă veţi contesta vă dăm amenda şi vă facem de doi bani la televiziunile prietene. Noi conducem, decidem, achiziţionăm. Noi încurcăm cifre şi alocăm bani unde vrem şi cui vrem. Noi facem declaraţii de care râd jurnaliştii şi care îi enervează pe cetăţeni.

Noi suntem „în capul trebii”, aşa cum îşi intitula Marin Sorescu o poezie din volumul „La lilieci”. Merită să fie recitită. Are un „ce” foarte actual.

 

Deputatul PSD Vasile Cîtea

Adauga un comentariu