Actualitate

Deputatul Radu Cristescu: „Edi, tu când semnezi condicuța la DNA?”

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul Radu Cristescu Edi tu când semnezi condicuța la DNA
Deputatul Radu Cristescu

Deputatul Radu Cristescu a transmis un mesaj cu privire la Eduard Hellvig, fostul director al Serviciului Român de Informații.

 

„Ageamiul !

Edi, tu când semnezi condicuța la DNA?
Cea mai bună dovadă de amatorism – dar nu singurul – este Eduard Hellvig! Cea mai bună zicală pentru Hellvig e următoarea: „E mare pălăria pentru el, dar nu-i bai, că-i crește capul!” E perfectă pentru el! A fost pus șef la SRI și ne-au trebuit 8 ani să ne dăm seama că un ageamiu a condus SRI! Din păcate, lui nu i-a crescut capul, i-a crescut doar suma imensă de bani împrumutată, așa cum reiese din declarația de avere! Eu nu-l citesc pe Hellvig (mi se pare un penibil), dar îl citesc pe Bogdan Tiberiu Iacob. https://inpolitics.ro/hellvig-atac-devastator-la-pnl-nu… ! Și ce să vezi… oare gura prostului adevăr grăiește? Dacă da, e grav. Ditamai fostul șef al SRI spune că PNL ia lumină, dar nu de la Patriarhie, ci de la Cotroceni și din păduri, sanchi. Aia cu Cotroceniul e de înțeles, dar să își ia ordine de la SRI este extrem de grav! Adică de la el, că nu cred că vreun lider politic îi cunoaște pe generalii operativi sau conducerea militară! Băi să fie… Hellvig îl validează pe Liviu Dragnea, care spunea cam aceleași lucruri, cu deosebirea că Dragnea nu a fost șeful SRI! Cât de idiot, pardon, ageamiu să fii… După crash-ul Coldea-Dumbravă, asta mai lipsea SRI ului. Cum dracu’ a putut să fie ăsta Directorul SRI??? Dle Președinte Iohannis, știați că omul e idiot, pardon, ageamiu???
Aaa, stai că înțeleg… înseamnă că bețivul Ludovic a fost mâna ta ,Edi ? La fel și drogatul Cîțu? Ne tot întrebam noi cum naiba a ajuns ăla ministru de finanțe, prim-ministru și președinte de partid??? Împreună cu smardoiul de operetă Vâlceanu… daa… daa! Și tot tu l-ai mazilit pe Nazare de la Finanțe că nu a vrut să semneze (știm noi ce)? Zău așa, băi Edi, tu ești mic, dar al dracu’! Dar și prost de te dai în primire singur…

P.S. Am înțeles că ageamiul le transmite „fraierilor” din PNL că le vine președinte, după alegeri. Edi, nu mai ești în „pădure”, deja ești pe câmpiiiiii. Tot o formă de relief, nu-i așa?

P.S. 1. Constat ca de când nu mai ești director SRI , PNL începe sa își revină !

P.S.2 Tu când semnezi condica la DNA, Edi ( am auzit ca apari si matale in unele stenograme )? Că mai e loc de trofee pe pereții lor”, a transmis deputatul Radu Cristescu.

Adauga un comentariu