Local

Descinderi în cartierul Păcureț din Iași! Mascaţii au intrat în forţă EXCLUSIV/ UPDATE

Publicat: 04 dec. 2020
Descinderi mascați Păcureț
Descinderi mascați Păcureț

În aceste momente sunt mai multe descinderi în cartierul Păcureț din Iași. Mascaţii sunt prezenţi la faţa locului. Nu se cunosc cu exactitate speţa cercetată de ofiţeri.

UPDATE: Conform surselor BZI.RO, oamenii legii efectuează 3 percheziții domiciliare într-un dosar de lipsire de liberate.

UPDATE: În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat 3 perchezitii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoștea pe raza mun. Iași și ar fi dus-o, contrar voinței sale într-o altă zonă, unde ar fi fost așteptați de două fete, care ar fi agresat-o.

În baza probatoriului administrat în cauză tânărul de 23 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Două dintre percheziții au fost efectuate pe raza mun. Iași, iar una pe raza județului Neamț.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și polițiștilor din cadrul I.P.J. Neamț.

UPDATE: În baza probatoriului administrat în cauză, una dintre tinere, bănuită de comiterea infracțiunilor de instigare la lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, a fost reținută de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Sursă foto: Arhivă

Comentarii
Adauga un comentariu