Local

Descinderi la Bârnova. Trei persoane, reținute pentru 24 de ore pentru viol și tâlhărie calificată – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descinderi la Bârnova. Trei persoane reținute pentru 24 de ore pentru viol și tâlhărie calificată - FOTO VIDEO
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar patru persoane au fost conduse la audieri

Ziua descinderilor la Iași. Polițiștii au efectuat astăzi, 23 septembrie 2021, o percheziție domiciliară în comuna Bârnova. Sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

„Astăzi, 23 septembrie a.c., poliţiştii cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Bârnova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 26 iulie a.c., doi tineri, prin exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o tânără”, au transmis autoritățile ieșene.

Trei persoane au fost reținute, după ce ar fi comis infracțiunile de viol și tâlhărie calificată

Forțele de ordine au reținut pentru 24 de ore trei persoane. Acestea au fost introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. În urma descinderilor au fost confiscate un telefon mobil, un televizor și suma de 600 de lei.

„Ulterior, aceştia i-ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil, un televizor şi 600 de lei. Un al treilea tânăr ar fi fost complice la comiterea acestor fapte.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar patru persoane au fost conduse la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, trei dintre persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore și introduse în Arestul IPJ Iași. Cercetările continuă”, se arată în comunicatul remis de polițiștii ieșeni.

O tânără de 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă la Iași

În edițiile anterioare ale Cotidianului BZI au fost prezentate o serie de scene de-a dreptul șocante au fost înregistrate la Iași. O tânără în vârstă de 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă. Povestea începe în seara de 19 aprilie 2021, când tânăra a cărei identitate nu o vom divulga a mers la locuința unui amic din comuna Scânteia. Aceasta s-a deplasat acolo pentru a-l chema pe iubitul ei acasă.

După ce a intrat în casa cunoscutului și i-a spus iubitului ei ce a avut de spus, a plecat cu gândul de a se întoarce acasă. Pe drum a fost urmărită de un individ din aceeași localitate, iar la un moment dat bărbatul a sărit pe ea, a târât-o la marginea drumului și a batjocorit-o.

Tânără a țipat, însă din păcate nimeni nu a auzit-o. După ce a scăpat din mâinile agresorului, a plecat spre casă și a povestit prin ce a trecut. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și au făcut verificări. La scurt timp l-au ridicat pe individul care se numește Constantin Chiriac și l-au reținut pentru 24 de ore.

Adauga un comentariu