Local

Descoperire macabră la River’s Towers din Iași! Un tânăr a fost găsit mort în propria locuință. Nu are niciun semn de violențe pe corp EXCLUSIV

Publicat: 27 dec. 2020
O persoană a fost găsită decedată la Rivers Towers din Iași
O persoană a fost găsită decedată la Rivers Towers din Iași

Descoperire macabră la River’s Towers din Iași. O persoană în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedata. Oamenii legii au ajuns de urgentă la faţa locului. Tot la faţa locului sunt prezente două echipaje de la SMURD și SAJ. Evenimentul macabru ar fi avut loc la etaju 3 al imobilului. Victima era domiciliată la etajul 3 al Rivers Towers. Aceasta a fost găsită decedată de către oamenii legii.

UPDATE: Cadavrul unei persoane în vârstă de 30 de ani a fost găsit în propria locuință de la etajul 3 al complexului River’s Towers. La o primă analiză, victima nu are niciun semn de violență pe corp. Ca o primă ipoteză luată în calcul de anchetatori ar fi o moarte biologică. O anchetă în acest sens va aduce lămuriri suplimentare. După măsurători, cadavrul va fi preluat de criminaliști și transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

River’s Tower pare a fi blestimat ţinând cont că în trecut s-au mai produs astfel de tragedii. Vorbim despre faptul că, de exemplu, în mai 2019, un tânăr IT-ist s-a sinucist. Acesta s-a spânzurat cu o crava într-un dulap din locuinţa în care stătea.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost găsit pe data de 28 mai 2019, mort, spânzurat într-un dulap. În jurul prânzului, o femeie în vârstă de 74 de ani a cerut ajutorul autorităţilor spunând că nepotul ei nu mai răspunde la telefon de două zile. Presimţind că s-a întâmplat ceva rău, femeia le-a solicitat autorităţilor să meargă la apartamentul pe care tânărul îl închiriase în complexul River’s Towers. Detalii despre tragedie aici

Vom reveni cu detalii

Comentarii
Adauga un comentariu