Actualitate

Descoperire odioasă în Vâlcea. Un bărbat care a dispărut în ziua de Crăciun a fost găsit decedat într-o groapă de pe malul unui râu

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descoperire odioasă în Vâlcea. Un bărbat care a dispărut în ziua de Crăciun a fost găsit decedat într-o groapă de pe malul unui râu
Pe corpul cadavrului nu au fost găsite semne de violență

Un bărbat de 76 de ani din judeţul Vâlcea, dispărut de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsit decedat, vineri, într-o groapă de pe malul râului Otăsău.

” La data de 29 decembrie a.c., în urma sesizării din data de 25 decembrie a.c. cu privire la plecarea voluntară a unui bărbat de 76 ani, din localitatea Frânceşti, s-au constituit echipe operative formate din poliţişti şi jandarmi, la care s-au alăturat şi voluntari ce au efectuat căutări specifice în localitatea Frânceşti şi împrejurimi. În urma activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost găsit, din păcate decedat, într-o groapă de pe malul râului Otăsău, din localitatea Coşani”, a anunţat, vineri seară, IPJ Vâlcea.

Cei de la poliția județului Vâlcea au mai precizat că, în urma examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență pe corp. Încă nu se știe dacă se poate vorbi de o sinucidere sau de o moarte din cauze naturale.

Vineri seara, trupul neînsuflețit al bătrânului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Alt bărbat din Vâlcea dat dispărut, găsit mort în condiții similare, în septembrie
Un caz asemănător, tot cu un bărbat din Vâlcea, s-a petrecut în toamnă. Un cetățean de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care fusese dat dispărut pe 27 august, a fost găsit mort într-o pădure din Călimănești, pe 16 septembrie.

” La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, într-o pădure situată în extravilanul oraşului Călimăneşti, a fost găsită o persoană decedată.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi plecat de la domiciliu din data de 27 august, fără a reveni, fiind găsit decedat în pădure, în stare avansată de putrefacţie, fără a prezenta urme vizibile de violenţă”, a anunţat, la acea vreme, IPJ Vâlcea.

Tags:
Adauga un comentariu