International

Descoperire şocantă în subsolul ascuns al casei: „Trepte din piatră care duc spre întuneric”

Publicat: 11 mart. 2021
trepte catre pivnita
Un cuplu din Statele Unite a făcut o descoperire şocantă în subsolul ascuns al casei

Un cuplu din Statele Unite a făcut o descoperire şocantă în subsolul ascuns al casei pe care tocmai o închiriaseră. Într-un clip postat de femeie pe TikTok, ea povesteşte cum a descoperit un subsol ascuns pe care îl consideră un adevărat coşmar.

Descoperire şocantă în subsolul ascuns al casei

Îţi place atât de mult aspectul unei locuinţe şi eşti conştient că vor exista şi alte persoane care se lupta să o cumpere sau să o închirieze, aşa că te duci şi o achiziţionezi sau o închiriezi fără să stai pe gânduri şi scoţi din schema faptul că, uneori, nu analizezi proprietatea atât de mult pe cât ar trebui.

Un cuplu care s-a mutat în San Francisco a avut parte de o experienţă de-a dreptul interesantă. După o vizionare de 20 de minute, cei doi au decis că proprietatea merită atenţia lor, aşa că nu au mai stat pe gânduri şi au închiriat-o rapid, scrie mirror.co.uk.

La scurt timp după mutarea lor, cei doi au făcut o descoperire ciudată, pe care nu o băgaseră de seamă în timpul vizionării. Într-un clip postat de femeia cu pricină pe TikTok, aceasta povesteşte cum a descoperit un subsol ascuns pe care îl consideră un adevărat coşmar.

Ea a spus: „Bine, deci tocmai am închiriat o casă nouă şi avem această cămară şi ne întrebăm de ce uşa cămării are aceste încuietori. Şi aşa am deschis uşa şi am observat ceva ce arată ca o trapă în podea. Ce dracu e asta?? O serie de trepte de piatră care merg în întuneric…”

În videoclipul postat de femeie, aceasta mai povesteşte că a găsit mai multe camere de supraveghere instalate în diverse colţuri ale casei sale, iar firele tuturor mergeau către subsolul ciudat pe care l-a descoperit. Toţi urmăritorii care au vizionat clipul video cu pricina s-au înfiorat şi nu au înţeles deloc scopul subsolului numit de femeie, simplu, „coşmar”.

„Asta pare o cale de evacuare pentru cineva important, având în vedere toate camerele şi încuietorile de pe dulapuri. Sună ca o casă sigură” a spus un internaut, fascinat de cele văzute în casa celor doi.

Descoperire incredibilă în interiorul unui buncăr abandonat

Un explorator urban a înfricoşat internetul după ce a împărtăşit fotografii în interiorul unui buncăr abandonat care afişa mesaje „întunecate” rămase pe pereţi.

Mesajele de pe pereţi au fost descoperite de Dan Sharkey, care a dat peste acest buncăr în spatele unui teren din Lincolnshire, relatează Daily Star .

Imaginile din exterior arata o structură de bloc din beton pe care nu l-aţi bănui niciodată că ascunde o cameră subterană dedesubt, fără un punct de intrare evident.

Dar exploratorul urban a găsit o scară lungă de metal care ducea la straniul buncăr care acum seamănă cu ceva dintr-o scenă dintr-un film de groază.

În interior, există două rame de pat ruginite, dintre care una pare să aibă încă o pătură aşezată pe arcurile metalice şi un dulap din lemn care a fost lăsat să putrezească.

Vizitatorii anteriori şi-au lăsat propriile urme pe perete, în serii de desene bizare, inclusiv un om furios, un tablou cu un peisaj de copac roşu şi negru şi o imagine a unui personaj care pare să sângereze din gură.

Comentarii
Adauga un comentariu