Titlurile zilei

Descoperire șocantă lângă Grădina Botanică din Iași. Cadavrul unui tânăr de 21 de ani a fost găsit pe bancheta din spate a unui Audi roșu. Nu este exclusă nicio variantă – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 11 oct. 2023
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Descoperire șocantă lângă Grădina Botanică din Iași. Cadavrul unui tânăr de 21 de ani a fost găsit pe bancheta din spate a unui Audi roșu. Nu este exclusă nicio variantă  EXCLUSIVFOTO
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat în apropierea Grădinii Botanice din Iași

Cadavrul unui tânăr de 21 de ani din Iași a fost găsit pe bancheta unui autoturism, în apropierea Grădinii Botanice. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă una dintre acestea pare să fie cea mai plauzibilă. Oamenii legii așteaptă rezultatele necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului

Iași, 9 octombrie 2023. O zi care a adus multă durere în sânul unei familii de oameni respectați din Valea Lupului. Nicu Ștefan D. avea 21 de ani, iar marți după-amiază a fost găsit decedat lângă Grădina Botanică din Iași. Cadavrul bărbatului a fost găsit pe bancheta din spate a unui autoturism, marca Audi A3, de culoare roșie, parcat pe un drum agricol.

„La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cadavrul unui tânăr de 21 de ani din Iași a fost găsit pe bancheta unui autoturism, lângă Grădina Botanică

Reporterii BZI au aflat mai multe informații despre acest incident. Ștefan avea o iubită. Aceasta locuia în Miroslava. Ea a fost, se pare, ultima persoană care l-a văzut în viață. Bărbatul a vizitat-o, iar mai apoi a plecat. Nu a mai ajuns însă acasă, în Valea Lupului, iar părinții lui au intrat în panică.

Au încercat să obțină informații care puteau duce către Ștefan. La fel au făcut și prietenii acestuia, însă, în cele din urmă, polițiștii au fost sesizați de o femeie care le-a spus că tânărul s-ar putea afla într-o zonă apropiată de Grădina Botanică, acolo unde obișnuia să petreacă timp alături de prietenii săi. Polițiștii au mers în aria indicată și au găsit mașina lui Ștefan.

Trupul neînsuflețit al bărbatului se afla pe bancheta din spate a autoturismului ce îi aparține. Acesta avea numărul de înmatriculare IS xx STF. Surse din cadrul anchetei au precizat faptul că pe trupul acestuia nu existau urme de violență, iar autoturismul nu era avariat. Cu toate acestea, deocamdată, anchetatorii nu exclud nicio variantă. Totuși, cea mai plauzibilă, în acest caz, este sinuciderea. Până în acest moment nu este clar de ce tânărul ar fi putut recurge la un asemenea gest. Anchetatorii spun că este posibil ca bărbatul să se fi stins chiar din cauza unor probleme medicale.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Vă reamintim că, marți, pe 9 octombrie, cadavrul unui tânăr de 21 de ani din Iași a fost găsit pe bancheta unui autoturism, lângă Grădina Botanică.

Comentarii
  • 1. Roșul e culoarea Championilor. Ai mașină roșie, ești Ciampion. E 4×4 gipanul roșu ? Ciampion ofrodist. Altfel, mari șanse la raliu.
    2. Audică e mașina Ciampionior. Poți fi vânător, pescar, barcagiu, degustător, gastronom, patron, scriitor, menejer: ai Audică, ești Ciampion.
    3. La vreme de toamnă se petrec lucrurile. Tragi Audică în lateral, parcat fromoșel și gata treaba. Că e în Copou lângă Parcul Expo, că-i în vreo parcare pe drumul de Galați, toamna într-un Audică fromoșăl parcat se petrec lucrurile.
    4. Amorul e ca, pardon (să nu zic cuvântul ăla), stricatul la burtă. Când te pălește, n-ai ce face. Și cauzează. De la amor deraiat (hai că am găsit diplomatic metafora) într-un Audică parcat fromoșăl se întâmplă lucruri la vreme de toamnă.
    E ? Clar acuma că istoria se repetă ?

  • `într-o zonă apropiată de Grădina Botanică, acolo unde obișnuia să petreacă timp alături de prietenii săi` – adică zona preferata de cocalarii care stau ca boschetarii in drum rezemati de masini.

  • Cata lipsa de imaginatie la posesorii de masini de „lux”! Majoritatea au numere de inmatriculare cu WTF, WOW, VIP si STF, sa sfideze amarastenii ce merg cu Loganu’. Acu’ pe cine mai sfidezi baietasule? R.I.P. ti-e noul numar de inmatriculare.

  • @RIP la WTF si STF Problema e la tine retardule ca duci lipsa si in mintea ta STF inseamna numai ce ti-ai dori tu sa faci, dar nu poti. Pe raposat il chema Stefan, de aici si nr, cap ai sa nu-ti ploua in gat.

  • Daca n au audi bmv sau merț la 18 -20 ani nu se cot c..a ! Părinții is de vina! Ce griji au copiii la anii astia? In loc sa invete , sa si construiasca un drum pt viata, sa munceasca….primesc bani masini mocca, drogangeala, cocălăreală, curvăsăreală etc si iata rezultatul!

  • @Anonim, bagă mi aș p ula n morții mă tii de jeg imputit cu vorbe de viață și altele, să ți iau copiii morți în pla și s o văd pe mă ta cum doarme n sicriu

  • E vorba de limita grădinii botanice dinspre taranoaia, nu limita din Copou. Băștinașii de acolo se mândresc că locuiesc la gradina botanică, lucru oarecum adevărat. Doar că au „drumuri agricole” in zona, așa cum ne spune jurnalistul.

  • Anonimm …după modul de reacție „la sfaturile celui cu viața ” etc , sigur vei fi si tu gasit la fel intr-un haudi ,, pe bancheta din spate”! Apropo , cate clase ai? Eu nu-ti dau mai mult de 4 !

  • @Bunelu scriitor the very oan en onli
    octombrie 11, 2023 la 9:17 am

    Te-ai trezit destul de devreme astăzi. Ți-a schimbat tratamentul medicul specialist? Ce ai tu nu se tratează dar se ține sub control prin medicație. Multă sănătate!

  • Pozele sunt făcute de un văr de-al meu care are 3 ani și l-au angajat ăștia la ziar că îl plătesc cu salariul minim, scuzați calitatea:)))) Acum lăsând gluma la o parte ăla care a făcut pozele e un idiot neprofesionist. Baftă

  • @Anonim pacat ca nu te-au gasit pe tine mort, in cristosu ma-tii de handicapat rupt in cur ce esti, sper sa faci cancer si sa crapi

Adauga un comentariu