Coronavirus

Descoperire uluitoare într-o mină din China. Ce este Covid-13. Experimente periculoase în laboratorul din Wuhan

Publicat: 06 iul. 2020

Descoperire uluitoare făcută de cercetători. Se pare că urme ale virusului care provoacă pandemia Covid-19 au fost descoperit în China încă din anul 2013. Omenirea n-a avut habar, însă, de Covid-13, un secret bine păstrat de autoritățile de la Beijing.

Anchetă de amploare a jurnaliștilor de la The Times. Aceștia scriu că oamenii de știință chinezi știau încă din urmă cu șapte ani despre un virus asemănător cu cel care provoacă Covid-19.

Covid-13 a apărut într-o mină infestată cu lilieci și șobolani

Locul de unde a început totul. o mină din sud-vestul Chinei, infestată cu lilieci și șobolani. Șase bărbați care lucrau aici s-au îmbolnăvit grav în 2012, printre simptomele prezentate de ei numărându-se febra, tusea și pneumonia. Trei dintre mineri au murit.

În momentul în care li s-au efectuat analizele de anticorpi, la patru dintre cei șase bărbați a fost semnalată prezența unui coronavirus. Doi au decedat înainte să fie testați.

Jurnaliștii The Times scriu că mostra respectivului coronavirus (Covid-13) ar fi fost păstrată în mare secret în cel mai mare laborator din lume, Institutul de Virologie din Wuhan. Adică, fix în orașul în care a izbucnit pandemia Covid-19 la finalul anului trecut!

Mai mult, scriu ziariștii de la Times, la Institutul de Virologie din Wuhan s-ar fi efectuat experimente de mare risc, prin care oamenii de știință au încercat să înțeleagă mecanismele declanșării unei pandemii. Astfel s-a ajuns ca la Wuhan să fie aduse mostre de coronavirus culese din toată China.

Trump acuză: Covid-19, scăpat din laboratorul  din Wuhan!

Shi Zhengli, un renumit profesor de la Institutul de Virologie din Wuhan, a participat la un studiu important, undeva la începutul lui 2020, ale cărui rezultate ajuns să fie publicate și în revista Nature. Potrivit cercetării, o mostră provenită de la liliecii din mina respectivă era identică în proporție de 96,2% cu genomul Covid-19.

Despre acest subiect a vorbit și președintele Donald Trump. Liderul Americii a declarat în luna aprilie că i-au fost prezentate dovezi care îl fac să creadă că pandemia Covid-19 a pornit de la Institutul de Virologie din Wuhan.

Comentarii
  • stim cu totii ca COVIDUL CHINEZESC ESTE VIRUSUL LABORATORULUI Wuhan. Acum toate tarile lumii trebuie sa ceara despagubiri de razboi de la CHINA. LABORATORUL DIN WUHAN TREBUIE DATA O BOMBA PESTE ACEL LABORATOR SI PESTE TOATA CHINA SA TERMINAM ODATA CU CHINA EPIDEMICA SI CHINEZII, STIM CA IN ACEL LABORATOR IDIOTII MIZERABILI PROSTI CHINEZI MAI PASTREAZA INCA 1500 VIRUSI MORTALI PENTRU OMENIRE, MOARTE CHINEI MOARTE CHINEI MOARTE CHINEI

Adauga un comentariu