BZI LIVE

LIVE VIDEO Despre balerini, balet și predat. Dana Cojocaru va veni la BZI LIVE să ne dezvăluie din secretele din spatele cortinei. Cum a ajuns la o vârstă fragedă să fie profesor? – FOTO

Publicat: 03 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 4 decembrie, de la ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE în Maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni o avem invitată pe Dana Cojocaru, o tânără balerină din Iași. Dana este studentă în anul II la Facultatea de Teatru din Iași, secția Coregrafie. Dansează de la vârsta de opt ani și a fost elevă a Colegiului Național de Arte „Octav Băncilă” din Iași, unde și-a pus bazele în tehnica de balet.

Dana se poate bucura de un larg palmares de premii obținute la concursuri atât în țară cât și în afară. De curând, a devenit profesor și un antreprenor de succes. Discutăm despre investiție vs câștig, despre rigurozitate în balet dar și despre șansele de angajare ale balerinilor.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu