BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre depresia artiștilor și predispoziția acestora la problemele psihice. În ce capcană pot cădea aceștia? Ediție de impact cu psihologul Andreea Buhuși la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 20 februarie, de la ora 11:00, la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni vine psihologul Andreea Buhuși. Invitata Biancăi Ciubtariu va discuta despre depresia artiștilor, despre predispoziția acestora la probleme psihice, despre pericolele la care se supun din punct de vedere psihic prin prisma meseriei. De-a lungul edițiilor BZI LIVE la care au participat zeci de tineri artiști ieșeni, aceștia au afirmat că se confruntă cu depresia și că din stările negative reușesc să-și construiască momentele artistice. Cum influențează accesarea frecventă a memoriei afective actorii? Cum influențează psihicul uman întoarcerea în momentele mai puțin pozitive în favoarea artei? La aceste întrebări și multe altele, va răspunde Andreea Buhuși, psiholog ieșean.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu