BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre dorința de înavuțire cu părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, numai în studioul BZI LIVE. O emisiune care ar trebui să de-a de gândit multora dintre noi – FOTO

Publicat: 08 iul. 2020
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Dorința de înavuțire, de putere, are de multe ori, consecințe grave. Joi, 9 iulie 2020, de la ora 12.30, în studioul BZI LIVE în cadrul emisiunii spirituale, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași va vorbi despre dorința de a ne îmbogăți, de a avea mai mult decât vecinul, indiferent de mijloacele prin care doobândim banii, bunurile. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va aborda și alte aspecte legate de această temă. Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni din Iași este unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici din România.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări părintelui Calistrat Chifan la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi

Comentarii
  • In prelegerea de la terminarea slujbei preotul spune enoriasilor ca averea este in CERURI, pentru preot si familia lui averea este pe PAMANT si anume: Vila, Masini de Firma (bengoase). Saracii pensionari merg la biserica si isi dau ultimult banut pe prescure si liturghie (lumanare). Credinta este in interiorul fiecarei persoane depinde de fiecare cum se manifesta.

  • Este valabil si pt BOR mrs popica? Pt primari..pt bugetarii care guverneaza tara..de ce intotdeauna pleava.,.turma aia pacatoasa nu are nevoie de nimic?! De ce pastorii ii fura pe cei din turma? Asa este voie? Un popa care canta la nunti si este pedofil…si are milioane de euro ..pe el de ce nu l bate Dumnezeu? Observ ca Dumnezeul ,,vostru,, e pt bani….parca trufia era cel mai mare pacat! Da pt prostirea naivilor vb din sec 2! Sunt oameni care au bani si au facut si bine domnule popa!

Adauga un comentariu