BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre Festivalul Naţional de Muzică şi Teatru „Dor de Scenă”! Doi dintre organizatori, Arun Cotic şi Alexandra Haidău, vor discuta despre termenii şi condiţiile de participare – FOTO

Publicat: 29 nov. 2020

Luni, 30 noiembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni vor veni Arun Cotic şi Alexandra Amarandei Haidău, organizatorii Festivalului Naţional de Muzică şi Teatru „Dor de Scenă”. Invitaţii Biancăi Ciubotariu vor discuta despre festivalul pe care îl organizează în această perioadă, despre condiţiile de participare dar şi despre motivul care i-a determinat să organizeze un asemenea festival în plină pandemiei de Covid-19. Din lună martie, artiştii din întreaga ţară au avut de suferit extrem de tare şi asta pentru că, li s-a interzis expunerea pe scenă, astfel că mulţi dintre ei, au fost nevoitu să trăiască doar din economii. Cei doi tineri care vor veni la BZI LIVE au decis să pună bazele unui festival de artă online şi asta pentru că, în condiţiile actuale artiştii nu mai pot performa pe scenă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu