BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre fotografia de concert, festival și portret. La BZI LIVE vine Ilinca Popescu, un artist nonconformist cu mari idealuri și viziune unică asupra artei – FOTO

Publicat: 11 feb. 2020

Miercuri, 12 februarie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în Maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni, o avem invitată pe Ilinca Popescu, un tânăr fotograf și artist vizual din Iași. Studentă în prezent la Universitatea Națională de Arte „Geogre Enescu” din Iași, la secția Fotografie, Video și procesare computerizată a imaginii, Ilinca a intrat în atenția profesorilor săi prin viziunea sa unică asupra artei. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre fotografia artistică, despre situația fotografului ieșean, despre viziune, inspirație și planuri profesionale.

Totodată, discutăm despre fotografia de concert, festival și portret.”Haosul și neliniștea își găsesc relevanța în confortul zilnic, iar fotograful are rolul de a evita realitatea banală printr-o declanșare instantanee. Concep realitatea în ideea de a duce la un produs finit unic, în speranța de a imortaliza și inspira. Fotografia este alegere și schimbare, sfidare și provocare, efort și manifestare, pasiune și detalii”, spune tânăra artistă.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu