BZI LIVE

LIVE VIDEO Despre iubirea față de folclorul românesc și muzica bizantină. Mariana Maloș va veni la BZI LIVE să vorbească despre pasiunea care i-a adus un succes răsunător

Publicat: 17 nov. 2019

Luni, 18 noiembrie de la ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni este Mariana Maloș o tânără cântareață. Mariana este un interpret, dar și un compozitor de succes cu o vastă experiență în domeniul muzical. Aceasta s-a făcut remarcată prin iubirea sa față de folclorul românesc și interpretările sale artistice ale acestuia.

Mariana iubește muzica populară, dar și cea bizantină, fapt pentru care și-a înregistrat videoclipuri care s-au bucurat de un succes răsunător. Discutăm despre strategiile de promovare ale artistului de provincie, despre costurile aferente realizării unui videoclip, dar și despre pasiunea despre muzică.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

 loading...

Adauga un comentariu