BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre reluarea cursurilor, față în faţă, în plină pandemie de COVID-19, realităţi din Educaţie şi probleme ale angajaţilor din domeniu, în Platoul BZI LIVE alături de prof. Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi – FOTO

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 5 mai 2021, începând cu ora 15.00 în Platoului BZI LIVE este invitat prof. Laviniu Lăcustă – preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi care, cu peste 8.000 de membri angajaţi în sistemul educaţional public din România, este cel mai mare sindicat judeţean pe acest segment din ţară. Acesta va oferi informaţii, date şi prezenţa realităţi din sistemul de învăţământ public, de ultimă oră şi extrem de importante pentru mii şi mii de profesori, părinţi şi elevi în plină pandemie de COVID-19.

Liderul USLIP va oferi şi detalii despre reluare cursurilor, fata în faţă, în plină pandemie de COVID-19, realităţi din Educaţie şi probleme ale angajaţilor din domeniu. De asemenea, despre cum se va încheia anul şcolar 2020-2021, despre cum a avut loc procesul didactic on-line, ce investiţii ar trebui făcute în acest sens, alocare de fonduri pentru infrastructura igienico-sanitara şi didactică în şcoli şi licee, ce se întâmplă acum în mediul şcolar rural se va mai dialoga! Despre salarizare, debirocratizare a sistemului, probleme pe care le au angajaţii, despre deciziile Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEC) vor fi alte puncte fierbinţi atinse în această ediţie BZI LIVE. Nu în ultimul rând, profesorul Laviniu Lăcustă va prezenta situaţiile şi cazurile grele pe care le-au întâmpinat colegii de-a lungul ultimei perioade.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu