BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre YouTube, creatori de conținut, bani și carieră, cu Alin Zvîncă într-o ediție marca BZI. Cum putem câștiga bani din platforma YouTube? – FOTO

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 26 februarie, de la ora 11:00, la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni îl avem invitat pe Alin Ionuț Zvîncă, creator de conținut. Peste zece ore pe zi, Alin le petrece creând conținut pentru pagina sa de YouTube. Pe YouTube are mai bine de 100 de videoclipuri și abordează subiecte inedite care au captat atenția multor urmăritori. Deși lucrează într-o corporație din care are posibilitatea de a-și câștiga existența, Alin și-a propus să schimbe opinia publică prin clipurile sale educative. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre posibilitatea de a câștiga bani de pe platforma youtube, despre subiectele care atrag cel mai tare publicul, dar și despre influența YouTube pentru a deveni formator de opinie.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu