Destinatii turistice

Destinatii exotice si de ce sa le alegi – FOTO

Publicat: 19 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Destinatii exotice si de ce sa le alegi - FOTO
Destinatii exotice si de ce sa le alegi

Destinatii exotice si de ce sa le alegi. Atunci când vine vorba despre destinaţii exotice, deja te poţi vedea stând pe o plajă pustie la soare în fata marii turcoaz, nu-i aşa? Tot ce îţi trebuie ca să alegi un astfel de loc sunt zilele de concediu şi de vară. Vă propunem în rândurile de mai jos câteva destinaţii exotice din lumea întreagă precum şi de ce ar trebui să alegi aceste locuri.

Ubud, Bali

Alege o vacanţă în Ubud pentru: Puri Saren Agung, locul în care a trăit ultimul conducător al Ubud şi care îţi va dezvălui luxul insulelor exotice.

Destinatii exotice si de ce sa le alegi. Hawaii, cea mai cunoscută destinaţie americană

Hawaii

Cunoscută destinaţie americană este vestită pentru plajele întinse, farmecul filmelor americane, vulcanii activi, precum şi lecţiile de surf de la maeştrii locali.

Cook Islands

Acest arhipelag se prezintă sub forma unor 15 insuliţe răspândite între Hawaii şi Noua Zeelandă. Trebuie ştiut că fiecare întindere de pământ de aici are o viaţă proprie în inima oceanului albastru.

Nouă Caledonie

Alege o vacanţă în Noua Caledonie pentru: vacanţe 2-in-1, adică oraşe moderne înconjurate de vegetaţia sălbatică a insulei.

Fiji, o destinaţie din Pacificul de Sud

Fiji

Fiji este una dintre cele mai căutate destinaţii exotice din Oceanul Pacific. Aici vei găsi peste 300 insule de explorat, unele locuite , altele pur şi simplu pustii. Dintre acestea cele care se remarcă sunt frumoasele insule vulcanice Mamanucas.

Tahiti

Alege o vacanţă în Tahiti pentru: 118 insule, 5 arhipelaguri, ape de smarald şi plaje cu nisip alb.

Tasmania, Australia

Cele mai importante locuri din Tasmania sunt siturile de Patrimoniu Mondial UNESCO, şi Parcul Naţional Cradle Mountain. De asemenea tot aici poţi face scubadiving în locuri de o frumuseţe uimitoare.

Adauga un comentariu