Destinatii turistice

Destinatii perfecte pentru vacanta de vara – FOTO

Publicat: 01 apr. 2020
Destinatii perfecte pentru vacanta de vara
Destinatii perfecte pentru vacanta de vara

Destinatii perfecte pentru vacanta de vara. Chiar dacă mai sunt două luni până la vacanţă de vară, majoritatea dintre noi ne gândim la un concediu de vis. Iată mai jos trei destinaţii de vacanţă, ideale pentru această vară.

Mallorca

Mallorca se afla în Marea Mediterană şi face parte din Insulele Baleare. Este o destinaţie de vacanţă atrăgătoare, în special pentru cei dornici de o vacanţă la plajă dar şi pentru cei care adoră sporturile acvatice.

Una dintre cele mai apreciate staţiuni este Playa de Palma. Aici, turiştii pot practica sporturi acvatice şi se pot bucura de o vacanţă activă. Staţiunea este împânzită de puburi şi cluburi în care turiştii se pot distra în voie. Pentru cei care vor să aibă linişte nu este o staţiune recomandată. Aceştia din urmă se pot indrepa către staţiunea Santa Poşa. Aici, turiştii pot găsi numeroase hoteluri cu facilităţi pentru familii. Apele golfului sunt liniştite, ideale pentru înot şi sporturi de apă. Aici puteţi găsi se afla un punct de plecare pentru vasele de croazieră care oferă diverse tururi pe insulă.

Destinatii perfecte pentru vacanta de vara. Activităţi pentru toate gusturile

Croaţia

Dacă nu ai ajuns până acum în Croaţia, este momentul să o faci în acest sezon estival. Această ţară îţi oferă o largă varietate de locuri superbe, numai bune de vizitat. Cea mai populară atracţie este Parcul Naţional Lacurile Plitvice, cel mai vechi din Europa de Sud-Est. Pe lângă acestea însă, Croaţia are numeroase destinaţii de vacanţă, perfecte pentru toate gusturile. De la Split, al doilea cel mai mare oraş din Croaţia, până la staţiuni pe malul mării precum Dubrovnik, Rovinj sau Zagreb.

Porto

Acest oraş port, este al doilea cel mai mare oraş din Portugalia după capitala Lisabona. Locaţia este apreciată în special pentru atracţiile sale urbane dar şi pentru cele estivale. Oraşul face parte din patrimoniu mondial UNESCO şi este cunoscut pentru cartiere sale care au o arhitectură deosebită. Pe lângă arhitectură, Porto este cunoscut bineînţeles pentru celebrul vin de Porto. Cei care aleg o vacanţă aici au ocazia să se relaxeze la plajă ori să ia la pas străzile acestui oraş minunat din Portugalia.
Adauga un comentariu