Actualitate

Detalii ce răstoarnă cazul Caracal! Oasele găsite ale cui sunt, de fapt?

Publicat: 23 oct. 2019

Noi detalii în cazul Caracal! Oasele descoperite în lizieră aduc veşti. Întrebarea „Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?” este o întrebare ce va rămâne fără răspuns.

Din cauza condiţiilor oaselor găsite, specialiştii FBI nu pot extrage ADN-ul, fiind excesiv de deteriorate, conform unor surse citate de România TV.

Oasele trimise în SUA nu sunt probe destul de bune pentru stabilirea ADN-ului mitocondrial, declara sursele judiciare pentru România TV. Astfel, Tonel Pop, apărătorul familiei Melencu, numeşte aceste probe aflate în posesia FBI-ului „ciurucuri”.

Chiar dacă în declaraţii, Gherghe Dinca susţine că ar fi omorât-o pe Luiza, decesul fetei nu poate fi dovedită. Rămăşiţele Luizei, printre care se pot menţiona şi bucăţi de oase, i le-ar fi aruncat într-o lizieră, afirma bărbatul din Caracal.

La locul precizat de criminal, s-au descoperit nenumărate resturi de natura umană, confirma anchetatorii. Osemintele au provenienţa unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani, potrivit raportului INML. Medicii legişti afirma că acestea provin de la o altă persoană. Nu este Alexandra Măceșanu, însă nu se poate confirma dacă sunt sau nu ale Luizei Melencu.

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”.

Împreună cu oasele găsite, anchetatorii au trimis şi probe prelevate de la mama Luizei Melencu. FBI le va analiza pentru a stabili astfel ADN-ul osemintelor descoperite.



loading...

Adauga un comentariu