Local

Detalii despre crima din centrul Iașului! Cum s-a ajuns ca un trecător să moară din cauza unui derbedeu. Victima și agresorul nu se cunoșteau

Publicat: 11 iun. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Detalii despre crima din centrul Iașului Cum s-a ajuns ca un trecător să moară din cauza unui derbedeu. Victima și agresorul nu se cunoșteau
Un tânăr din municipiul Iași a fost săltat de oamenii legii, fiind bănuit că ar fi omorât un bărbat în urmă cu două nopți

Un individ a fost săltat ieri de anchetatorii ieșeni, fiind suspectat că, în urmă cu două nopți, ar fi comis o crimă. Oamenii legii spun că tânărul din Iași ar fi lovit cu bestialitate victima. În urma incidentului, suspectul și-a aruncat la un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În eventualitatea în care va fi găsit vinovat de comiterea crimei, tânărul riscă ani grei de pușcărie.

Un tânăr din municipiul Iași a fost reținut ieri de anchetatori, fiind bănuit că, în urmă cu două nopți, ar fi comis un omor. Polițiștii afirmă că individul din Iași ar fi lovit victima cu bestialitate.

În urma incidentului, suspectul și-a aruncat la un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În eventualitatea în care va fi găsit vinovat de comiterea crimei, tânărul riscă ani grei de pușcărie.

Tânăr din Iași, suspectat de comiterea unui omor în plin centru al orașului

În urmă cu două nopți, o crimă a avut loc în centrul Iașului. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuarul de lângă stația Petrom, de lângă strada Sfântul Andrei. În urma descoperirii, oamenii legii au fost chemați la fața locului, printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe suspectul crimei din centrul Iașului. Așadar, acesta a fost luat de oamenii legii la Secția I de Poliție şi a fost dus la audieri.

„În urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost un schimb de injurii. Ulterior, autorul i-a aplicat victimei o lovitură puternică în zona capului. Victima a fost proiectată pe un plan dur, iar, în urma impactului, a decedat. Se efectuează cercetări pentru omor și urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat ieri Ionela Gâmbuță, prim-procurorul adjunct Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Cezar Bercu, dus de mascați la reconstituire

Ieri dimineață, suspectul a fost dus de polițiști la fața locului pentru a face reconstituirea crimei. Surse judiciare au afirmat că tânărul se numește Cezar Bercu. Firul evenimentelor urmează să fie completat după ce suspectul a făcut reconstituirea incidentului extrem de grav. Aceleași surse au arătat că, în urmă cu două nopți, victima s-ar fi întâlnit pe strada Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar, după câteva schimb de replici, unul dintre aceștia i-ar fi aplicat un pumn.

Bărbatul s-a lovit puternic de asfalt și a rămas lat la pământ. Mai apoi, cadavrul victimei a fost preluat de anchetatori și dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde se va stabili cu exactitate cauza morții. Rămâne de văzut ce vor decide procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași cu privire la tânărul suspectat de comiterea faptei, dar, cel mai probabil, acesta va fi dus la instanță cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii
  • La magazinul ,,lui Pintilie”,se consumă alcool de foarte mult timp și nimeni nu-i deranjează ,este locul unde ai să găsești de la prima oră și pină la miezul nopții tot felul de persoane dubioase consumind băuturi alcoolice și provocând scandal…nu am văzut niciodată o mașină de poliție să patruleze prin respectiva zonă,cu toate că seară de seară,vedem aceste jeguri adunate în colț la grădiniță… bine că avem poliție călare !!!

Adauga un comentariu