Eveniment-Social

Detalii despre starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Publicat: 27 sept. 2021
Înaltpreasfinția Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă

În urma apariției unor informații în spațiul public privind starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, facem următoarele precizări:

– La acest moment, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical și proceduri specifice după ce a fost diagnosticat și tratat corespunzător în urma contactării virusului Covid-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinția Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă.

– Înaltpreasfinția Sa mulțumește respectuos tuturor celor care l-au susținut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoți, credincioși și credincioase, tineri și bătrâni, elevi și studenți, în această perioadă dificilă.

 

 

 

 

Comentarii
  • Toti care isi bat joc si dispretuiesc sanatatea publica garantata legal prin constitutie, nu merita mila. Nu trebuia tratat cata vreme predica ca nu exista covid, sa nu se poarte masca si sa nu se vaccineze lumea.
    Ca sa fie pilda si altor amatori antivaccinisti chiar NU trebuia salvat, nici tratat, mai cu seama ca nu este primul caz de genul celor care zbiara ca nu exista covidul dar se dau de ceasul mortii cand se imbolnavesc.
    Cata vreme imi incalci dreptul la sanatate, nu meriti sa fii tratat si salvat. Ar trebui data lege clara ca in strainatate: sa nu aiba voie la sistemul medical decat cei cu anumite asigurari de sanatate. In rest…un minim (care practic nu exista)

Adauga un comentariu