National

Detalii șocante despre moartea Loredanei Chircu. Medicul a fost găsit fară suflare într-o clinică din Constanța

Publicat: 30 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii șocante despre moartea Loredanei Chircu. Medicul a fost găsit fară suflare într-o clinică din Constanța
Mama Loredanei Chircu sustine ca fii ca sa nu s-a sinucis

Detalii șocante despre moartea Loredanei Chircu ies la iveală. Potrivit mamei acesteia, medicul nu s-ar fi sinucis, iar femeia a venit cu dovezi. Oamenii legii spun că toate probele duc spre sinucidere, dar mama fetei crede cu totul altceva.

Mama Loredanei își acuză ginerele că vrea să o incinereze pentru a scăpa de anumite dovezi. Femeia a mai adăugat faptul că, în trecut, fiica sa a încasat mai multe bătăi de la acesta.

Detalii șocante despre moartea Loredanei Chircu

Mama doctoriței a menționat faptul că fiica sa a fost supusă la tratamente greu de imaginat din partea soțului.

„Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată, a fost bătută. Ea nu mi-a spus, în schimb mi-a spus fiica minoră, nepoțica, în 2019, că ”pe mami a bătut-o”. Și mi-a confirmat și o fostă vecină”, a declarat Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu.

Femeia refuză să creadă că fiica sa și-ar fi dorit să fie incinerată. Avocata familiei spune că există un contract de concesiune pentru un loc de veci, precum și unul de servicii funerare, semnate de femeie chiar înainte de căsătorie, iar mama ei era cea care ar fi trebui să se ocupe de înmormânatare. Acestea sunt semnale clare, spune Mărioara Paizan, că fiica ei nu voia să fie incinerată, cum susține ginerele.

„Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță prezidențială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește.

Trupul neînsuflețit al doamnei doctor era depus la o casă mortuară. Înțeleg că soțul a încheiat contract cu o altă casă mortuară, efectiv au furat trupul și l-au dus la București”, a explicat Georgeta Ibraimov, avocata doctoriței.

Ce spune soțul Loredanei Chircu

Soțul doctoriței găsite fără semne vitale în clinica din Constanța, susține că locul de veci nu a fost cumpărat pentru soția sa, ci pentru tatăl acesteia. Cât despre dorința de a fi incinerată, bărbatul spune că el a trăit în ultimul deceniu cu Loredana și știe mai bine decât mama ei ce-și dorea aceasta.

„Locul de veci a fost cumpărat pentru tatăl Loredanei. Tatăl Loredanei a murit acum 9 ani. Loredana a trăit cu mine în ultimii 10 ani, nu cu mama ei. Iar eu decid, pe baza a ceea ce eu și Loredana am discutat. Am luat această decizie pe baza dorinței Loredanei, a declarat Alexandru Chircu, soțul femeii decedate.

Nici soțul acesteia nu crede în varianta sinuciderii, ci este de părere că a fost un accident.

„Este un accident sau o interacțiune între două medicamente pe care, pur și simplu, a scăpat-o. Medicii sunt și ei oameni, mai greșesc și ei. Și din păcate, greșeala aceasta a fost pe pielea ei”, a mai spus soțul acesteia.

Detalii șocante despre moartea Loredanei Chircu ies la iveală după ce mama acesteia a făcut o serie de dezvăluiri.

Adauga un comentariu