Actualitate

Detalii şocante în cazul fetiţei de 2 ani ucisă în bătaie de tată la Iveşti. Ce făceau fraţii ei în acel moment

Publicat: 10 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii şocante în cazul fetiţei de 2 ani ucisă în bătaie de tată la Iveşti. Ce făceau fraţii ei în acel moment
Daniel Iacomi, în vârstă de 32 de ani, din Iveşti, a fost arestat 30 de zile

Detalii șocante în cazul fetiței, de doi ani, din Galați, care a fost ucisă de propriul tată. Micuța a fost bătută cu sălbăticie pentru că plângea. Ceilalți copii au văzut pe geam cum tatăl le omoară sora.

 Daniel Iacomi, în vârstă de 32 de ani, din Iveşti, care este acuzat de comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei, a fost arestat 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că fetiţa lui în vârstă de 2 ani şi 6 luni a murit din cauza bătăilor aplicate de acesta.

Bărbatul şi concubina lui, o femeie de 37 de ani, locuiau de puţină vreme la Iveşti şi munceau cu ziua pe unde apucau pentru a se întreţine. Tragedia s-a petrecut când mama fetiţiţei a plecat la muncă, iar bărbatul a rămas acasă să aibă grijă de cei patru copii, doi doar ai femeii din altă relaţie, doi comuni, printre care şi fetiţa de doi ani. În loc să-i îngrijească, bărbat a mers la barul din sat şi când s-a întors a fost deranjat tare de plânsul copilei. După ce i-a dat afară din casă pe fraţii ei, bărbatul a luat-o la bătaie pe fetiţa de doar 2 ani şi 6 luni.

Scena care a dus la moartea fetiţei de doar 2 ani s-a petrecut chiar sub ochii celorlalţi trei fraţi ai copilei, care au privit pe geam cum aceasta era lovită de tatăl ei.

Când s-a întors mama de la muncă, copila abia mai respira. Atunci, părinţi au sunat la 112 şi fetiţa a fost dusă la Spitalul de Copii Galaţi. Iniţial s-a spus că fetiţa s-a înecat, iar mai apoi că fraţii ar fi lovit-o în joacă, dar ân urma necropsiei totul a ieşit la lumină. Potrivit legiştilor, cauza morţii este hemoragia internă. Fetiţa avea ficatul rupt în urma bătăii încasate, iar pe trupul său era semne mai vechi de violenţă, semn că nu era prima oară când era bătută, potrivit monitoruldegalati.ro.

„Cauza decesului fetiței, stabilită conform raportului medico-legal, este hemoragie abdominală, survenită ca urmare a unei rupturi hepatice. În consecinţă, s-a dispus reţinerea tatălui, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie”, a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut în noaptea de joi spre vineri şi adus la Galaţi, apoi magistraţii au dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Pe lângă ancheta poliţiştilor este în derulare şi o anchetă a Protecţiei Copilului Galaţi. Principala prioritate a asistenţilor sociali este acum consilierea psihologică a celor trei fraţi ai copilei ucise de tată. De asemenea, se ia în calcul scoaterea celor trei minori din familie mai ales că din primele rezultate copiii, dar şi mama lor au fost deseori agresaţi.

Sursa: romaniatv.net

 

 

 

 

Adauga un comentariu